ONTMOET DE 16 SMAAKMAKERS VAN HAP STAP

Dit jaar vindt in het Pinksterweekend van 7 t/m 10 juni de 24ste editie van het Tilburg Hap Stap Festival plaats in de tuin van hoofdsponsor Interpolis.

Foto’s: Boefkik ©

Oude bekenden
Naast bekende namen als Te Koop in Tilburg, Kok Verhoeven, De Postelse Hoeve, Cookaholics, Karakter, Commanderie Event Catering, Grand Café Puur, Eethuis Twintig, Bojangles, De Kazerne, Gember & Sereh, MEAT en Auberge du Bonheur is er dit jaar ook een aantal nieuwkomers te verwelkomen.

Nieuwe namen
Sinds enige maanden is Club Jolie te vinden aan de Piushaven. Deze smaakmaker heeft als motto ‘Keep it simple’. Ze komen dit festival met een verrassend oer- Hollands stamppotje, het proberen waard!
De Carpacciobar is een andere debutant. Het restaurant serveert carpaccio ́s in de meest brede zin van het woord: vlees, vis, groenten en zelfs een dessert!
Café Bakker gaat doen waar ze goed in zijn: de grillmeister gaat aan de slag en zal een lekkere burger serveren.
Laatste nieuwkomer is Miss Bien Chanternel. Beter bekend als dans- en borrelcafé, maar op Hap Stap laten ze zien ook heerlijke (vegetarische) gerechten te kunnen maken.

De Kazerne

Bijzondere gerechten
De smaakmakers van deze editie hebben wederom veel aandacht besteed aan hun gerechten. Een deel van hen biedt ook vegetarische, gluten- en lactosevrije gerechten aan. Daarmee maken ze de gerechten voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk Bekijk de gerechten van de smaakmakers op onze website http://www.hapstap.nl/smaakmakers/.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.