OPROEP VAN LOKALE ZAKEN: KOOP JE KERSTPAKKET LOKAAL!

header-about-us
Door krachten te bundelen willen "Lokale Zaken Tilburg" lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Nu we de tweede Corona-golf zijn ingegaan, heeft dit wederom veel impact op de lokale ondernemers. Onzekerheid speelt hierbij een enorm grote rol. En gek genoeg gaat het leven gewoon door, Kerst staat ook zo weer voor de deur! Speciaal voor Kerst hebben ze verschillende pakketten samengesteld met producten van lokale ondernemers. Ze hebben gekozen voor 3 verschillende categorieën: Borrelpakketten, High Tea Pakketten en ‘Made in Tilburg’ Pakketten. Alle pakketten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden indien gewenst!

Dieuwertje Vorstenbosch, bekend van die Dwarse Hotdogbar en Jelle van den Hurk zijn twee Tilburgers met een passie voor ondernemen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde ze graag helpen. Niet money driven, zoals ze zelf zeggen, maar met de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Eerder hebben ze dit al gedaan voor moederdag en vaderdag, waar ze ruim 200 pakketten hebben verkocht. Nu de kerst steeds dichter bij komt, gaan ze zich hier op focussen!

Ieder pakket een verrassing
En zeg nou zelf, bijvoorbeeld bonbons van Friandries, kerstsokken van Stuen, sieraden van Tien en winterbier van Loc Brewery in je kerstpakket is toch ook veel leuker dan weer een fles olijfolie en dezelfde toastjes die maanden in de kast belanden? De bovengenoemde zaken werkten mee aan de Moederdag en Vaderdag pakketten van Lokale Zaken. Wat er precies in de kerstpakketten gaat zitten is echter nog een verrassing en kan ook per pakket verschillen. Wat anders is dan de voorgaande keren, is dat ze deze keer samen willen werken met alle ondernemers van Tilburgse bodem die een unieke invulling hebben voor in één van deze pakketten. Zo zullen dus alle pakketten een andere samenstelling hebben van producten en ondernemers. Hierdoor kunnen ze met nog meer ondernemers samenwerken, waardoor ze samen nog sterker staan.

Zoals ook tijdens de eerste “Lokale zaken” actie, werken ze niet met prijsafspraken, ze kopen de producten voor de pakketten in voor de originele verkoopprijs in de winkel, hierdoor gaat alle winst direct naar de lokale ondernemer. En om de Kerstgedachte in ere te houden, schenken ze zelfs 1 euro per verkocht Kerstpakket aan het goede doel, de Quiet!

Levering
De pakketten kunnen worden aangeleverd volgens de verschillende opties: Landelijk via PostNL (v.a. € 6,75), afhalen bij Dwars Hotdogbar of bij grotere aantallen bezorgen door ons in de regio Tilburg. Ook is er een mogelijkheid bij een afname vanaf 25 stuks om de pakketten te personaliseren, te bedrukken. Hartstikke leuk dus om cadeau te geven aan je (Tilburgse) werknemers!

Dus ben of ken jij een ondernemer die perfect zou passen in één van hun pakketten, neem dan snel contact met ze op, zodat zij jouw product aan het assortiment kunnen toevoegen! Klik hier en vul het aanmeldformulier in voor ondernemers.

Bekijk hieronder hun video over de Moederdag pakketten.  

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.