OUDERS KUNNEN MET VRAGEN TERRECHT BIJ OPVOEDCAFÉ

bibliotheek heyhoef
Het OpvoedCafé in de Bibliotheek Heyhoef is een ochtend voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Op vrijdag 30 augustus gaat het over slaapproblemen van je kind en de slapeloze nachten die daarmee gepaard gaan. Hoe kun je je kind goed laten slapen? En hoe ga je om met je eigen vermoeidheid? Een professional staat klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen de ouders ook met elkaar ervaringen delen en elkaar tips geven.

Bibliotheek Midden-Brabant organiseert regelmatig en op verschillende vestigingen een opvoedcafé om ouders te ondersteunen. Via www.bibliotheekmb.nl/agenda is te vinden waar en wanneer het eerstvolgende café plaatsvindt.

Deelname aan de ochtenden is gratis. Wie zich wil aanmelden voor het opvoedcafé op 30 augustus in de Bibliotheek Heyhoef kan een mail sturen naar: heyhoef@bibliotheekmb.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.