PI PA PETRA’S VINTAGE SALE PARTY!

Tilburg maak je klaar! Ben je fan van vintage kleding, maar heb je over het algemeen geen zin om een winkel in te gaan omdat shoppen en dansen meestal niet goed combineren? Dan hebben we iets voor je; namelijk de Pi Pa Petra Vintage Sale Party! 

Het feest begint zondag 2 september om 11:00 uur in Club Smederij en zal tot 18:00 uur duren. De hele mik mak wordt georganiseerd door Petra Used & Vintage Clothing om te vieren dat ze in juni verhuisd zijn van West naar het centrum van Tilburg. Als muzikale ondersteuning van het winkelplezier draaien Ricky le Blanc en KNBL van Vice City lekkere dansbare tunes. 

Petra en en zoon Jan hebben al een hele tijd lekker veel kleding opgespaard voor hun grote sale. En naast het normale assortiment aan tweedehands kleding zal Petra bij de Vintage Sale ook huishoudelijk textiel aanbieden. Het is immers feest! 

Dus altijd al een mooie vintage vaatdoek willen hebben of gewoon zin om te dansen op een zondagmiddag? Je bent bij de Pi Pa Petra Vintage Sale Party voor beide aan het juiste adres. Voor slechts €3,50 kan je 2 september genieten van een middag vintage shoppen en dansen op vintage muziek.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.