PIUSHAVEN BEVRIJDINGSCONCERT 5 MEI

Bevrijdingsconcert 2018 - Corné Hannink Fotografie
Op nationale Bevrijdingsdag is iedereen van harte welkom bij het Piushaven Bevrijdingsconcert. Deze vijfde editie vindt plaats op zondag 5 mei om 14.00 uur aan de Tilburgse Piushaven.

Het Festivalorkest van het Zuiden en een aantal uitstekende Tilburgse solisten brengen onder leiding van dirigent Sander Teepen een mooi muzikaal programma. Bekende klassieke klanken en populaire nummers wisselen elkaar af. De Dutch Pipes & Drums doen ook dit jaar weer mee. De organisatie is in handen van het Oranje Comité Tilburg en de gemeente Tilburg.

Kijk, luister en geniet! Het belooft een prachtige middag voor de hele familie te worden aan het water, met bootjes en het Nederlandse én Tilburgse rood-wit-blauw. Samen maken we een mooi bevrijdingsfeest.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.