PLOPUP-STORE: CHAMPAGNE WINKEL IN DE NIEUWLANDSTRAAT

Champagne-importeur Dis Donc opent speciaal voor de feestdagen een PlopUp-store vol champagnes. Van dinsdag 27 november tot en met zaterdag 12 januari is Nieuwlandstraat 11 in Tilburg dé plek om een feestelijke champagne, mooie fles wijn of culinair (kerst)cadeau te kopen.

Nu de feestdagen op de loer liggen, komen ook de kerstvoorbereidingen om de hoek kijken. Want hoe kies je een goede wijn? “Mensen kunnen hier met hun kerstmenu in de hand binnenlopen, wij helpen ze een passende wijn te kiezen”, vertelt eigenaresse Jaqueline Smit stralend. “We hebben hier straks zo’n twintig soorten champagne om uit te kiezen.” Van prijs-kwaliteit basischampagnes tot champagnes met een bijzonder (smaak)tintje.

Klassieke wijnen
Winkelend publiek kan bij de PlopUp-store ook terecht voor andere soorten wijn. Zoals witte en rode wijnen uit klassieke wijnstreken. “Denk aan een klassiek Franse wijn, een Italiaanse Barbera of moderne Spaanse wijn”, noemt Jaqueline als voorbeeld. “En er komt een ‘schatkamertje’, met een paar echte pareltjes. Denk aan Grange des Pères, Trevallon en Court de Mautens.” Verder zijn er ook pakketten met delicatessen van de KaasZaak te koop. “Daar kun je een mooie fles wijn of champagne bij doen als culinair (kerst)cadeau.”

De PlopUp-store is te vinden aan de Nieuwlandstraat 11 in Tilburg. De deuren zijn geopend van dinsdag 27 november tot en met maandag 31 december en op 4, 5, 10, 11 en 12 januari. Houdt voor de openingstijden de Facebookpagina van Dis Donc in de gaten. In aanloop naar Kerstmis en oudejaarsavond zijn er ook extra koopavonden.

Over Dis Donc
Dis Donc is dé importeur van champagnes. Het brede assortiment is geschikt voor horeca-professionals, foodies én levensgenieters. Alle champagnes zijn natuurbewust, biologisch of bio-dynamisch. En het belangrijkste: Dis Donc importeert alleen champagnes van goede kwaliteit, die voor een betaalbare prijs verkocht kunnen worden.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.