POP UP CINEMA IN KRINGLOOP TILBURG

Na het succes van de Zomerfilms presenteert Pop Up Cinema een serie Winterfilms in Kringloop Tilburg. Deze winter kan je heerlijk op andermans bank kruipen om te genieten van spannende winterfilms. Bibberen is gegarandeerd, maar koud hoef je het niet te hebben in onze gezellige huiskamer bioscoop. Kruip mee onder een dekentje op drie zondagavonden deze winter. De eerste Winterfilm avond vindt plaats op 4 november, gevolgd door 18 november en 2 december.

I, Tonya
Op zondag 2 december, de laatste editie van de Pop Up Cinema, wordt de film I, Tonya gedraaid. ‘I, Tonya’ vertelt het waargebeurde verhaal van Olympisch schaatsster Tonya Harding. Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de sport niet meer zeker.

Data: zondag 2 december
Tickets: €6,-. In de voorverkoop of aan de deur bij Kringloop Tilburg
Aanvang: 19:30 – 22:00 uur
Adres: Ceramstraat 12 – 5013 BB Tilburg

Meer informatie: www.popupcinema.nu

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.