Praatpaal

Inwoners en bezoekers van Tilburgers geven hun reactie op actualiteiten of onderwerpen / voorwerpen.

Wie zou jij de mond willen snoeren? of Wanneer ben jij door het oog van de naald gekropen? Vragen waar mensen wel een antwoord op kunnen vinden voor ons praatpaal. Waar moeten we het de volgende keer over gaan hebben? Laat het ons weten!

Dit programma inzetten voor uw business? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

De praatpaal kun je terugkijken op Youtube of op WZT TV.

WZT TV Gids

Je vindt onze Praatpaal natuurlijk ook dagelijks terug op ons live kanaal.

Maandag 13:30 en 20:30
Dinsdag 13:30 en 20:30
Woensdag 13:30 en 20:30
Donderdag 13:30 en 20:30
Vrijdag 13:30 en 20:30
Zaterdag 17:30
Zondag 17:30

Praatpaal


[VIDEO] AANNEMERSOVEREENKOMST MINDLABS GETEKEND

MindLabs, hoe zit dat nou precies en wat kunnen we verwachten? 🤖 En waar heeft Berend nou weer zijn handtekening onder gezet? Onze Tim van SpoorzoneTV doet het een en ander uit de doeken…

[VIDEO] NIEUWE AABE QUIZ! – AFLEVERING 7

De AaBe Quiz, waarbij het juiste antwoord altijd A of B is. Tim heeft 3 vragen voorbereid en wanneer de deelnemers al deze vragen goed beantwoorden mogen ze aan het rad draaien! Met kans op een te gekke jackpot van De Boerenbond / Pets Place!

[VIDEO] BOUW EL FETH MOSKEE BIJNA KLAAR

De nieuwe moskee in de Tilburgse Stedekestraat wordt medio maart deels in gebruik genomen. Een slordige 17 jaar duurde het om dit gebouw gerealiseerd te krijgen.

[VIDEO] NIEUWE AABE QUIZ! – AFLEVERING 6

De AaBe Quiz, waarbij het juiste antwoord altijd A of B is. Tim heeft 3 vragen voorbereid en wanneer de deelnemers al deze vragen goed beantwoorden mogen ze aan het rad draaien! Met kans op een te gekke jackpot van Jetts Tilburg-Aabe!

[VIDEO] DE #PRAATPAAL TIJDENS HET PROEFBLAOZE 2020

Afgelopen weekend was het weer Proefblaoze 2020 op het Piusplein! Wij vonden dit wel een goed moment voor een diep gesprek en vroegen de bezoekers: Bij wie zou jij wel eens achter de voordeur willen kijken?