Praatpaal

Inwoners en bezoekers van Tilburgers geven hun reactie op actualiteiten of onderwerpen / voorwerpen.

Wie zou jij de mond willen snoeren? of Wanneer ben jij door het oog van de naald gekropen? Vragen waar mensen wel een antwoord op kunnen vinden voor ons praatpaal. Waar moeten we het de volgende keer over gaan hebben? Laat het ons weten!

Dit programma inzetten voor uw business? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

De praatpaal kun je terugkijken op Youtube of op WZT TV.

WZT TV Gids

Je vindt onze Praatpaal natuurlijk ook dagelijks terug op ons live kanaal.

Maandag 13:30 en 20:30
Dinsdag 13:30 en 20:30
Woensdag 13:30 en 20:30
Donderdag 13:30 en 20:30
Vrijdag 13:30 en 20:30
Zaterdag 17:30
Zondag 17:30

Praatpaal


[VLOG] NIEUWE BEELDEN MINDLABS SPOORZONE

Vorige week vond in de LocHal de conferentieavond “Beyond Media” plaats. Verschillende partijen en onderwijsinstellingen welke nu al het brein van Mindlabs vormen kwamen samen om te discussiëren over de inzet van media en technologie. Het ging onder andere er over fake-news, het inzetten en gebruiken van algoritmes of Big Data voor het bedrijven van journalistiek, hoe je anno 2019 nog een krant kunt runnen en over het toekomstige Mindlabs in stenen vorm.  

[VIDEO] TRANEN VALLEN OP RODE ROZEN BIJ HET LEVENSLIED

Een festival is natuurlijk één groot feest, maar hoe tof is het als je ook nog eens met een prijs 🏆 naar huis gaat? Gina July bedenkt voor verschillende evenementen bijpassende challenges en daagt de bezoekers uit! Een goedgevulde mand met prijzen en creatieve spellen en opdrachten brengen haar en de bezoekers in bijzondere of hilarische situaties. Deze keer was ze bij het festival van het Levenslied en vielen er tranen op rode rozen, precies zoals “Fransje Bauer” ooit zong.

DOLORIS: EEN SURREALISTISCHE ERVARING OM NOOIT TE VERGETEN

Je hebt het waarschijnlijk al ergens gelezen, voorbij zien komen op Instagram of gehoord van zo’n misselijke vriend die je jaloers probeert te maken; maar het surrealistische kunstwerk Doloris is bijna open en de eerste genodigden mochten het doolhof gisteren al betreden. Raad eens wie daar bij waren? Jazeker, het was Wij Zijn Tilburg. En we zijn gebleven tot laat in de avond.