Rabo Spaarweken: rocken met Hippe Gasten bij 013 tijdens Kinderfestival Spruit

Bezoek jij graag concerten? Kinderfestival Spruit is nieuw in Tilburg en biedt je de kans om in de herfstvakantie met het hele gezin naar een voorstelling te gaan. Rabobank ondersteunt dit evenement. Stort tijdens de Rabobank Spaarweken van 1 t/m 15 oktober €10,- op de rekening van je kind of kleinkind (4 t/m 11 jaar) en meld jullie aan voor het poprockconcert van Hippe Gasten in 013 op maandag 16 oktober.

Kinderfestival Spruit
Het concert is onderdeel van Kinderfestival Spruit, een splinternieuw festival, in de herfstvakantie, vol dans-, theater en muziekvoorstellingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Van zondag 15 tot en met woensdag 18 oktober kunnen kinderen en (groot-)ouders genieten van spannende, bijzondere, en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst en Paradox. Rabobank ondersteunt dit evenement. Meer weten over Spruit? Bekijk dan de website!

Hoe zorg jij dat je erbij bent op 16 oktober?
Zet tijdens de Rabo Spaarweken van 1 t/m 15 oktober € 10,- op je Rabo TopKid Rekening of Rabo Jongeren Rekening en meld je aan voor het concert van Hippe Gasten in 013 op maandag 16 oktober! Natuurlijk mag je een ouder of verzorger meenemen. Hippe Gasten speelt die middag twee keer. Een vroege en een late voorstelling. Je kunt kiezen welke show je wilt bezoeken. Vol = vol. Je digitale concertkaartje biedt toegang voor jou en 1 volwassene. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Rabobank.

Gebruik actiecode ‘SPAARWEKEN’, dan kost het concertkaartje je helemaal niets! Deze actiecode is vanaf 1 oktober te gebruiken. Aanmelden kan tot en met zondag 15 oktober. Als we het maximaal aantal beschikbare plaatsen eerder bereiken, sluiten we de actie.

Wil jij ook een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het concert? Via de website van 013 kunnen zij een ticket kopen.

Meet & greet met Hippe Gasten
Wil jij kans maken op een meet & greet met Hippe Gasten? Plaats dan jouw creatieve spaarselfie op Facebook en tag de Rabobank. De leukste foto wint een meet & greet!

Kinderfestival Spruit

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.