Gina July25 februari 2019
Sequence-01.00_02_51_07.Still006-1024x576.jpg

1min

In Gina’s Challenges staat Gina met haar mandje vol met prijzen klaar om de bezoekers van festivals en feesten te verrassen. Met een Challenge op maat, oftewel een leuke opdracht die geheel aansluit bij de gelegenheid, daagt ze hen uit.

Deze keer is ze bij het Proefbloaze op het Piusplein. Doormiddel van een ballon een pyramide bouwen met plastic bekers, dat betekent diep in het glaasje kijken èn flink blazen! Nu snappen we ook waarom het “proef”blazen heet ….

Meer Challenges bekijken? Check (en abonneer op) ons YouTube kanaal of klik op Gina July.


Gina July19 september 2018
C0052.MP4.10_59_21_45.Still001-1-1024x576.jpg

2min

In Gina’s Challenges gaat Gina op bezoek bij Drakenbootfestival 2018. Een festival is natuurlijk één groot feest, maar hoe tof is het als je ook nog eens met een prijs naar huis gaat? Gina July heeft hier leuke challenges voor bedacht. In deze aflevering van Gina’s Challenges test ze op Drakenboot Festival Tilburg of de beste stuurlui echt aan wal staan.

De zevende editie van Drakenboot Festival Tilburg, die jaarlijks plaats vindt in de Piushaven, was een mooie dag met veel zon, gezelligheid en spanning. Dit kon Gina niet zomaar voorbij laten gaan. Ze had een challenge bedacht waardoor er deze dag meerdere deelnemers konden winnen. Met veel animo, plezier en genot heeft Gina er een magnifieke challenge van kunnen maken en zelfs toeschouwers laten meedoen.

Benieuwd naar hoe het allemaal ging met Gina’s Challenge? Neem snel een kijkje naar de nieuwe aflevering.


Gina July10 december 2017
C0052.MP4.10_59_21_45.Still001-1024x576.jpg

2min

TILBURG – In Gina’s Christmas Challenge gaat Gina July op zoek naar de gezelligste woonkamers en meest uitgedoste voortuinen van Tilburg. Na de oproep op onze facebookpagina hebben we een selectie gemaakt en vandaag zie je de genomineerden!

De andere kandidaten bekijken? Link: http://bit.ly/2DtF6Cx

Let op: In de video staat Ringbaan Oost / Enschotsestraat, dit moet Ringbaan Oost / Oisterwijksebaan zijn.


Gina July4 december 2017
The_Christmas_House-1024x768.jpg

2min

Onze Gina komt rond de feestdagen met een nieuwe challenge! Ze zoekt het best versierde huis van Tilburg! Over een paar dagen is onze goedheiligman namelijk weer terug in Spanje en mogen de bakken versiering weer van zolder. Wie pakt altijd grandioos uit en heeft de eyecatcher van de straat?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto van de versierde onderdelen van je huis of van het huis dat je wil nomineren.
  • Zet de foto´s in een reactie onder de video met de oproep van Gina op onze Facebook en tag de inwoner van het huis.
  • Wij nemen contact op met 3 finalisten waar we komen filmen.
  • De video´s waarin we het huis toelichten komen op Facebook en de video met de meeste likes wint de titel, een diner voor 2 personen, 3 gangen Taste it al bij Restaurant Taste!​ en een cadeaubon voor GroenRijk Tilburg​.

Wij behouden ons het recht voor deze spelregels, indien nodig, aan te passen en reacties zonder opgaaf van redenen te weigeren. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.