RESTAURANT DE HOUTLOODS MET KERST BIJ JOU THUIS

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en dat betekent plannen maken voor de feestdagen. Je kunt natuurlijk heerlijk gaan uiteten maar thuis is het net zo gezellig. Geen zin om te koken? Tijdens de feestdagen is De Houtloods helaas gesloten maar ze helpen jou graag thuis met het perfecte kerstdiner! Lees snel even verder. Foto: De Houtloods

De Houtloods met kerst bij je thuis!
De Houtloods is niet helemaal afwezig tijdens de kerstdagen. Ze hebben namelijk iets heel tofs te melden! Chef-kok Nik Tonglet heeft een heerlijk thuismenu ontwikkeld. Op deze manier kun je optimaal genieten en samenzijn. Zonder urenlang stressvol in de keuken te staan. Het menu bevat koude en warme gerechten. Voor de warme gerechten zijn er enkele componenten die opgewarmd moeten worden. Daarna is het enkel een kwestie van de borden opmaken en heerlijk van de gerechten te genieten. Uiteraard zorgen zij voor goede uitleg en instructies. Bekijk hieronder het heerlijke menu!

Voorgerecht
Gravad Lax met venkelcréme

Tussengerecht
Coquille met knolselderij

Hoofdgerecht
Langzaam gegaard hert met Jägermeisterjus en Pommes Anna

Nagerecht
Tartelette met tonkabonen chocolade en tonkabonen ijs

De prijs voor dit thuismenu bedraagt € 39.95 per persoon | 4 gangen
De prijs voor dit thuismenu bedraagt € 35,- per persoon | 3 gangen| excl. tussengerecht
Menu’s zijn ook vegetarisch te bestellen.

Wijn Spijs
Bij elke gang hebben we prachtige wijnen geselecteerd. Prijs per fles €9,95

Loopt het water je al in de mond? Treuzel dan niet en bestel jouw kerstdiner hier.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.