ROEL VAN BUGGENUM BIEDT MET NIEUW SPORTCONCEPT SOURCE35 VERLOREN SPORTERS EEN ‘THUIS’

Source PT maakt de beleving van personal training voor iedereen toegankelijk en brengt de nieuwste Q-line Milon Cirkel naar Tilburg. Eigenaar Roel van Buggenum wil hiermee de ‘verloren sporter’ uit de grote sportscholen naar zijn personal training studio trekken.

Het principe is eenvoudig: de Milon Cirkel staat voor 35 minuten sporten op apparaten die opgesteld staan in een kring waar je met maximaal twaalf mensen tegelijkertijd kunt sporten. Dit concept is er voor de beginnende én gevorderde sporter, maar vooral voor de sporter met weinig tijd. Er wordt van je verlangd dat je twee keer per tien dagen 35 minuten komt trainen en SourcePT hanteert een 100% resultaatgarantie. Niet tevreden? Dan heb je geen verplichting om je contract volledig af te maken. Van Buggenum: “Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.”

Nieuwe sportinnovaties
De Q-line is de allernieuwste lijn van Milon Cirkel op het gebied van sport. Van Buggenum: “We zijn de eerste partij in Tilburg die de nieuwe Q-line Milon Cirkel heeft aangeschaft. De manier van trainen is uniek. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Sporten met een personal trainer staat bij onze lessen altijd aan de basis, dat vind ik het allerbelangrijkste.”

Verloren sporter
Uit onderzoek blijkt dat sportschoolabonnees het snel opgeven omdat ze zich niet gezien voelen in de grotere sportscholen. “Dit wordt bevestigd in kennismakingsgesprekken met nieuwe leden. Sporters weten daar niet wat ze moeten doen of lopen met een schema in hun hand waarvan ze niet weten hoe het in de praktijk werkt. Daar wil ik verandering in brengen. Deze mensen zijn welkom om in een kleine club te komen trainen. We zijn er niet alleen voor de fitboys en fitgirls, maar juist voor de normale sporter.”

Kom naar de open dag op 9 september of schrijf je in voor een gratis proefles via de website: www.source35.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.