RYANNE MET NACHTDIEREN OP BEZOEK IN TILBURG

Ze kondigde het een tijdje geleden al aan, Ryanna van BNN-VARA was voor haar programma “Nachtdieren” op zoek naar echte nachtbrakers. Zij die “Brabantse nachten zijn lang” en “Want daar brandt nog licht” praktiseren. De aflevering over Tilburg (en rest van Brabant) is nu daar!

Het is natuurlijk maar een momentopname, en de Nachtburgemeesteres van de publieke Omroep is maar één nachtje in onze stad geweest, maar toch heeft ze een hele diverse selectie aan Tilburgers mogen ontmoeten. Van kunstkijkers tot kunstmakers. Tof en trots hoe onze stad zo excentriek en experimenteel, maar ook warm en open in het nachtlicht wordt gezet.

Ze bezoekt onder andere de schilder Abdul (of eerder kunstenaar), drag queen Cybersissy èn paaldanseres Lonni in de Nacht. Daarna sluit ze de aflevering af in Eindhoven, maar daar is natuurlijk weinig te beleven en gaat het voornamelijk over verslaafden, probleemjongeren en ellende op straat. Tja hè … 😉

Bekijk de aflevering hier!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.