SLAPEN IN HET SPOORPARK EN GRATIS NAAR DE BUITENBIOS: MAXIMAAL VAKANTIE IN EIGEN STAD

119096544_615757702435621_2431596060756468558_o
Maximaal genieten van de na-zomer met een leuke vakantie in eigen stad! Of heb je altijd al een keer in een het Spoorpark willen slapen? De stadscamping heeft een leuke actie voor je!

Aanstaande zondag kun je weer genieten van een stille filmavond in de ‘Buitenbioscoop’ van het T-huis in het Spoorpark. Voetjes in het gras, koptelefoon op en samen film kijken op een groot videoscherm! Om na afloop van de film nog na te kunnen genieten van een afzakkertje bij het T-huis, de sterrenhemel te bewonderen  en niet meer met fiets of auto naar huis te moeten rijden kun je nu op de camping in een Festipi overnachten. Je krijgt de filmtickets er gratis bij! Het enige wat jij moet doen is even maandagochtend vrij regelen bij je baas.

Festipi met (opgemaakt) bed
Vanaf het T-huis is het hooguit 100 stappen voordat je languit in je tent kan liggen op de Stadscamping. Voor € 39,00 kun je met z’n tweetjes overnachten in zo’n gave tent en krijg je de filmtickets** er helemaal voor niks bij! In de Festipi ligt een comfortabel matras voor je klaar en beddengoed kan ook gefixt worden.

Actiecode: buitenbios
Om gebruik te maken van dit aanbod boek je een Festipi voor 2 personen via de ‘boeken’ pagina. Geef aan of je beddengoed erbij wilt en vul je gegevens in. Vul bij de laatste stap de actiecode ‘buitenbios’ in dan wordt de korting verrekend. Bevestig je boeking en pak je tas maar alvast in!

Kijk voor meer informatie over de buitenbioscoop op de website van het Spoorpark of check het Facebook event.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.