VALENTIJNSBOX: LIEFDEVOLLE SAMENWERKING TUSSEN DISCO SNOLLY EN FRIANDRIES

snolly
Wauw! Een samenwerking waarvan wij alleen maar hadden durven dromen: Disco Snolly en Friandries slaan de handen ineen en komen met een Valentijnsbox! Een mega leuke collab tussen Tilburgs' finest Chocolatier en je favoriete discofeestje dus. Te bestellen t/m donderdag of af te halen in de winkel aan de Willem II straat tot Valentijnsdag.

Vlak voor Valentijn kent onze stad vele liefdevolle initiatieven. Zo heeft Lokale Zaken Tilburg een cadeaubonnenactie en bestel je bij de Heeren van de Haven of het Kaasbolleke een compleet ontbijt. Of wat dacht je van de Valentijnsfrikandel? Misschien wel de meeste in het oog springende samenwerking is die tussen Disco Snolly en Friandries: 9 hartvormige bonbons met marshmallowvulling in combinatie met een gouden mini prosecco én “candle light livestream” van de Tilburgse DJ Keezus Christus.

De luxe bonbondoos is voor Disco Snolly gevuld met een speciale selectie bonbons in de vorm van hartjes. Alle hartjesbonbons zijn met de hand gemaakt en zijn gevuld met marshmallowfluff in de smaken perzik, framboos en mango.

Bestel hier.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.