SPECIALE “JAZZ” PIZZA BIJ RESTAURANT LA NONNA

Wat hebben jazz en pizza’s gemeen? Ze zijn allebei helemaal Paranoia. Vanaf vandaag kun je een Pizza Paranoia bestellen bij Restaurant La Nonna, speciaal in het teken van Festival Stranger than Paranoia 23 t/m 29 december in Paradox Tilburg. 

In de Willem II-straat 66 vestigt het restaurant La Nonna met authentieke Siciliaanse gerechten. Eigenaresse Nancy kookt voor dit gezellige restaurant met liefde de lekkerste pasta’s. Ook bakt ze de meest heerlijke pizza’s van Tilburg. Speciaal voor de gelegenheid is er een nieuwe pizza toegevoegd aan de menukaart. Vanaf vandaag is er de Pizza Paranoia, vernoemd naar het festival bij de buren van de Paradox, Stranger than Paranoia.

Net als het festival, herbergt de Pizza Paranoia een uitzonderlijke combinatie van ingrediënten. Voor degene die het aandurven, bestel de pizza Paranoia en ontvang vijf euro korting op je ticket aan de deur bij de Paradox tijdens de Italiaanse avond op 27 december. Op het affiche drie Italiaanse topacts van intense en meesterlijke kwaliteit die behoren tot de internationale top van de jazz. 

Eet smakelijk en luister wel!

Actievoorwaarden: bewaar je bonnetje met daarop de Pizza Paranoia, neem je bonnetje mee naar de kassa op 27 december van Paradox, koop een kaartje voor de Italiaanse avond met vijf euro korting. La Nonna is geopend tot 24 december. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.