SPEEL MEE IN VIDEOCLIP ALAAFTERPARTY EN VEUL GÈRE!

Er zijn een paar horror situaties te verzinnen tijdens carnaval. Je bent ineens per ongeluk boven de rivieren, niemand wil met jou in de polonaise, of het bier is bijna op. Dat laatste blijkt bij ALAAFTERPARTY en Veul Gère dit jaar aan de hand, in hun nieuwe carnavalskraker is dit aan de hand en ze hebben jullie hulp nodig. Maar niet omdat hun bier op is, maar voor de videoclip!

ALAAFTERPARTY timmert afgelopen jaren flink aan de weg, de Tilburgse (muzikale) vriendengroep met o.a. Timm (Timmietex), de Gelogeerde Aap en Dr. Moon hebben het fenomeen “carnavalskraker” opnieuw uitgevonden. Volgens Omroep Brabant lieten zij al eerder Brabant op zijn grondvesten schudden, want ,,De Tilburgse rapgame begint zich te bemoeien met carnaval.” Geen echte hoempapa, maar een beat van deze tijd, lekker vlot en uptempo en wa slappe en soms onverstaanbare teksten. Vorig jaar wonnen ze nog de titel “Beste Carnavalskraker van Tilburg” met hun plaat “Stelt Oe Eige Nie Oan”.

ALAAFTERPARTY


Nu zijn ze dus de studio ingedoken met een andere Tilburgse carnavalsgrootheid, namelijk Veul Gère, of eigenlijk Veul Gère solo’s, want niet alle gegadigden waren aanwezig. (Paste waarschijnlijk niet allemaal in de studio.) De nieuwe single heet “Bier is op”.

Het refrein staat dus alvast online en aan jou de taak om deze, geheel in carnavalspèkske, mee te zingen. Maar wat moet je dan precies doen?


Speel mee in de videoclip:

  • Trek (samen met je vrienden) je beste carnavals outfit aan
  • Maak een filmpje met je telefoon waarop je mee zingt en uitbeeld dat het bier op is
  • Zorg dat je dit horizontaal filmt en het liefst in de hoogste kwaliteit

Stuur dit filmpje voor 25 januari naar het volgende e-mail adres:
Alaafterparty@gmail.com en dan zorgt ALAAFTERPARTY ervoor dat jij in de clip komt! Succes!

Begin februari komt de nieuwe single van ALAAFTERPARTY en Veul Gère Solo’s officiëel uit.


Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.