KENSINGTON, KREZIP & DI-RECT KOMEN NAAR HET SPOORPARK!

spoorpark2
TILBURG - Vorig jaar zou het eigenlijk al plaats moeten vinden, maar nu is de aankondiging toch echt daar! Een nieuw zomerfestival genaamd Spoorpark Live in Tilburg op zaterdag 14 en zondag 15 augustus met o.a. Kensington, Krezip, DI RECT, Danny Vera, Davina Michelle en vele anderen. Als alles mee zit gaat dit het eerste grote muziekfestival in het Spoorpark zijn, "het Parkpop van Brabant".

Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het splinternieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats in Spoorpark Tilburg. Een tweedaags bijzonder en uniek zomers feest in het groene hart van de stad met een indrukwekkend programma, op slechts tien minuten lopen van het centraal station. Het is thé place to be om op een ontspannen en inspirerende plek de zomer vieren.

Het festival is een initiatief van het T-huis, het Spoorpark en One of the Guys: de organisatoren van o.a. Paaspop. De line-up liegt er niet om! Krezip speelt een thuiswedstrijd in onze stad samen met Danny Vera,  Davina Michelle, Kensington, Di-rect en Rolf Sanchez. Er komt een tweede podium met onder andere Goldband, Gallowstreet en Sophie Straat èn er komt een silent disco in de Kempentoren!

Verjaardag van het Spoorpark
Op zondag 15 augustus tot 17.00 uur worden zowel de zomer als het tweejarig bestaan van het Spoorpark gevierd. Tot deze tijd treden lokale bands en welbekende acts op, en ervaart de bezoeker waarom de Kwartiermakers ook wel parkpartners genoemd worden. Sport en spel in overvloed. De entree is tot 17.00 uur gratis. “Door corona hebben we de verjaardag van het park nog helemaal niet kunnen vieren! We willen daar echt voor alle Tilburgers samen een jaarlijkse toffe aangelegenheid van maken, vandaar dat het festivalterrein in de middag dan ook voor iedereen gratis toegankelijke is. Voor de buurt en omwonenden, maar ook voor studenten, mensen uit de Reeshof en zelfs buiten Tilburg. Iedereen die van muziek en het zonnetje wil genieten mag naar onze verjaardag komen!” zegt Dirk de Leeuw, één van de organisatoren.

Na een uurtje ombouwen gaat vanaf 18:00 tot 23.00 uur het weer los voor tickethouders. Op het zondagprogramma staan ‘s lands grootste rockbands Kensington en DI-RECT maar ook overige (opkomende) getalenteerde acts. Het terrein zal verder gevuld zijn met een speciaalbierbar en vele foodtrucks.

TICKETINFO
Pre-registratie vanaf donderdag 29 april om 11:00 uur;
ticketverkoop woensdag 12 mei om 18:00 uur
Vanaf donderdag 29 april om 11:00 uur is het mogelijk om je via de website www.spoorparklive.nl in te schrijven voor de pre-registratieverkoop van entreetickets. Degene die dat gedaan heeft ontvangt op dinsdag 11 mei een e-mail met daarin een link naar de exclusieve ticketshop die op woensdag 12 mei om 18:00 uur opent, en waarmee een uur vóór de reguliere ticketverkoop een ticket kan worden gekocht. Een uur later (woensdag 12 mei om 19:00 uur dus) start vervolgens de -reguliere- Vroege Vogel ticketverkoop voor iedereen.

 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.