Sport


LEER TILBURG KENNEN MET VERNIEUWDE WANDELAPP

In september vorig jaar is de app ‘Wandelen in de wijk’ gelanceerd. Dankzij dit bewonersinitiatief kun je in jouw wijk laagdrempelig een wandeling maken en tegelijkertijd je stad ontdekken. Inmiddels is deze app in een nieuw jasje op iPhone te vinden. Met deze versie kan men uit diverse themawandelingen kiezen en kun je achtergrondinformatie vinden over de plekken waar je langsloopt.

WORD JIJ TILBURGS KAMPIOEN TWISTER?

Na een 30 Seconds-toernooi, een wedstrijd Regenwormen en meerdere gethematiseerde pubquizen organiseert Café Bolle nu een open Tilburgs kampioenschap Twister!

PIETER VREEDEPLEIN TIJDENS BEVRIJDINGSDAG VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN VOETBAL

Op zondag 5 mei vindt niet alleen de bekerfinale voor Willem II plaats, ook is het Nationale Straatvoetbaldag. Op het Pieter Vreedeplein vindt voor de 7e keer het Straatvoetbaltoernooi plaats en deze dag zal dit jaar meer dan ooit in het teken staan van voetbal, fun, muziek en respect. Naast voetbal voor de tieners die worden begeleid door Buurtsport Tilburg, is er van alles te beleven en zal er volledig worden meegeleefd met Willem II die deze middag zal strijden in de bekerfinale.

WILLEM II EN STERK HUIS GAAN OPNIEUW OP ZOEK NAAR PLEEGOUDERS NA SUCCES VORIG JAAR

Na het succes van afgelopen jaar gaan hulpverleningsorganisatie Sterk Huis en voetbalclub Willem II Tilburg opnieuw samenwerken. Onder de noemer: Man of the Match vragen de voetballers van Willem II Tilburg aan de supporters of zij een match zijn met een pleegkind dat op de wachtlijst staat.