[VIDEO] TAART ETEN EN TRAINEN VOOR DE TILBURGSE TEN MILES 4 YOU: LOOPGROEP RENOIR VIERT FEEST

Renoir, dagbesteding en behandeling voor jonge mensen met dementie gehuisvest in De Wever De Hazelaar, maakte zich onlangs op voor een filmdag. De cliënten van de loopgroep van de dagbesteding Renoir hadden namelijk iets te vieren. De afgelopen maanden hebben zich een aantal belangrijke gebeurtenissen afgespeeld.
3min 142

Sport


PIETER VREEDEPLEIN TIJDENS BEVRIJDINGSDAG VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN VOETBAL

Op zondag 5 mei vindt niet alleen de bekerfinale voor Willem II plaats, ook is het Nationale Straatvoetbaldag. Op het Pieter Vreedeplein vindt voor de 7e keer het Straatvoetbaltoernooi plaats en deze dag zal dit jaar meer dan ooit in het teken staan van voetbal, fun, muziek en respect. Naast voetbal voor de tieners die worden begeleid door Buurtsport Tilburg, is er van alles te beleven en zal er volledig worden meegeleefd met Willem II die deze middag zal strijden in de bekerfinale.

WILLEM II EN STERK HUIS GAAN OPNIEUW OP ZOEK NAAR PLEEGOUDERS NA SUCCES VORIG JAAR

Na het succes van afgelopen jaar gaan hulpverleningsorganisatie Sterk Huis en voetbalclub Willem II Tilburg opnieuw samenwerken. Onder de noemer: Man of the Match vragen de voetballers van Willem II Tilburg aan de supporters of zij een match zijn met een pleegkind dat op de wachtlijst staat.