3 september 2019 Redactie WijZijnTilburg

KNAPPE PRESTATIES GELEVERD DOOR DE CLIËNTEN EN MEDEWERKERS VAN DE WEVER TIJDENS DE TILBURG TEN MILES

Afgelopen weekend zijn er knappe prestaties geleverd door cliënten en medewerkers van De Wever tijdens de Tilburg Ten Miles. De Wever is dit jaar sponsor geworden van de Tilburg Ten Miles en heeft haar naam verbonden aan de onderdelen TTM4YOU. De Wever TTM4YOU is er voor mensen die om welke reden dan ook niet deel kunnen nemen aan de reguliere onderdelen van de Tilburg Ten Miles. De Wever, onder andere gespecialiseerd in de behandeling van dementie op jonge leeftijd, onderstreept het positieve effect van bewegen op de fysieke en mentale gesteldheid van mensen met dementie. Daarom verbindt ze heel graag haar naam aan dit onderdeel van Tilburg Ten Miles.
2min 159

Sport


WORD JIJ TILBURGS KAMPIOEN TWISTER?

Na een 30 Seconds-toernooi, een wedstrijd Regenwormen en meerdere gethematiseerde pubquizen organiseert Café Bolle nu een open Tilburgs kampioenschap Twister!

PIETER VREEDEPLEIN TIJDENS BEVRIJDINGSDAG VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN VOETBAL

Op zondag 5 mei vindt niet alleen de bekerfinale voor Willem II plaats, ook is het Nationale Straatvoetbaldag. Op het Pieter Vreedeplein vindt voor de 7e keer het Straatvoetbaltoernooi plaats en deze dag zal dit jaar meer dan ooit in het teken staan van voetbal, fun, muziek en respect. Naast voetbal voor de tieners die worden begeleid door Buurtsport Tilburg, is er van alles te beleven en zal er volledig worden meegeleefd met Willem II die deze middag zal strijden in de bekerfinale.

WILLEM II EN STERK HUIS GAAN OPNIEUW OP ZOEK NAAR PLEEGOUDERS NA SUCCES VORIG JAAR

Na het succes van afgelopen jaar gaan hulpverleningsorganisatie Sterk Huis en voetbalclub Willem II Tilburg opnieuw samenwerken. Onder de noemer: Man of the Match vragen de voetballers van Willem II Tilburg aan de supporters of zij een match zijn met een pleegkind dat op de wachtlijst staat.