Spruit Cinema: kinderfilmfestijn sluit carnavalsvakantie af

Pop Up Cinema en Spruit slaan de handen ineen voor een kinderfilmfestijn op zondag 18 februari. Verwacht hier geen Hollywood-kaskrakers maar een lief, ontroerend, grappig en gewoon fijn filmprogramma voor het hele gezin.

Pop Up Cinema heeft drie films geselecteerd met aandacht voor alle leeftijden. Zo vangt Spruit Cinema aan met de peuterfilm Het kind van de Gruffalo. Daarna wordt de originele en pakkende feelgoodfilm Mijn avonturen door SWCHWRM vertoond en de prachtanimatie De Boxtrollen is de dagafsluiter.

Naast de hoofdfilms is er van alles te beleven in De NWE Vorst. Met een korte filmprogramma worden lokale animatiemakers onder de aandacht gebracht en de Vrolijkheid laat One Minutes zien, gemaakt door kinderen uit het AZC Oisterwijk. Het Digilab van de Bibliotheek Midden-Brabant komt met een heuse green-screen zodat kinderen op de foto kunnen met hun filmhelden van vandaag. En natuurlijk is er popcorn!

Programma:
Het kind van de Gruffalo – 10:30 uur – 11:20 uur

3 korte films doorlopend – 11:00 uur – 13:00 uur 

Mijn avonturen door SWCHWRM – 13:00 uur – 14:20 uur

De Boxtrollen – 15:00 uur – 16:40 uur

Spruit Cinema is hét ideale familie-uitje om bij te komen van carnaval en de vakantie af te sluiten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Spruit.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.