START MINI EXPOSITIES STADSTUINDERIJ PIUSHAVEN BIJ FOODLAB IN LOCHAL

De Groene Chef recept van de maand mei met spinazie - foto Michaël Molenaar
In samenwerking met de LocHal organiseert StadsTuinderij Piushaven maandelijks een wisselende mini expositie in het FoodLab. Buiten komt binnen tot leven. Je vindt er seizoenproducten van het moment uit de tuin met een inspirerend recept van Tilburgse koks. Aangevuld met leuke en interessante weetjes en bijpassende boeken. Elke maand met andere seizoenproducten én een andere Tilburgse kok in de hoofdrol.

Hein van den Hurk, directeur Het Werkt en StadsTuinderij Piushaven: ,,We willen de Tilburgers laten zien én ervaren wat er allemaal groeit en bloeit in de stadstuin. Een gezonde en lekkere diverse oogst van bijna 200 soorten groenten, fruit, bloemen en kruiden. Voor iedereen toegankelijk. “

De start is op donderdag 30 mei om 15.00u (Hemelvaartsdag) met een proeverij én recept van De Groene Chef. Komt dat zien en proeven!

Voor meer informatie zie www.stadstuinderijpiushaven.nl/activiteiten of www.bibliotheekmb.nl/agenda/1905-mei 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.