STEUN JE FAVO CARNAVALSVERENIGING MET HET CARNAVALSVUUR!

Schermafbeelding 2021-02-09 om 22.03.15
HET IS FEBRUARI, CARNAVAL! Maar ja, alles is anders dit jaar, toch mag het carnavalsvuurtje nooit gedoofd worden volgens STOOQ, een Tilburgse vuurschalenfabrikant. Ze hebben een bijzonder Carnavalsvuur ontworpen om samen, in huiselijke sfeer en lekker buiten, toch carnaval bij te vieren. Daarnaast maken ze 11,11% van de opbrengst over naar een carnavalsvereniging bij jou in de buurt. Zo dooft hun vlammetje niet en kunnen ze, als het weer mag, flink uitpakken!

“Naast dat vrijwel al het plezier wegvalt voor carnavalsverenigingen, valt voor veel van hen ook een deel van de inkomsten weg. Geen evenementen, dus geen omzet, deurgeld of garderobe. Daarnaast haken sponsoren af door de crisis én doordat ze toch niet fysiek zichtbaar kunnen zijn. Het hakt er dus flink in” verteld Maurice van STOOQ, zelf ook fervent Carnavalsvierder. “Toen we voor het eerst ons zogenaamde pakje “magie” konden uitproberen en er een prachtig vuur ontstond met allerlei kleuren legde ik direct de link: Met dit carnavalsvuur kunnen we er samen voor zorgen dat het vlammetje niet dooft!”

Daarom heeft hij samen met zijn team een actie op poten gezet. Als je via hun website een Zweedse fakkel besteld in een “BRANDR”, welke een soort korf op een paal(tje) is om de fakkel in te plaatsen, krijg je daar een zakje bij om het vuur magisch van kleur te laten veranderen. De vlammen nemen dan een bijzonder effect aan waarbij alle kleuren van de regenboog ontstaan. “We proberen deze natuurlijk ook te realiseren in groen-oranje, maar vooralsnog is dat toekomstmuziek. Jij bent de eerste die het hoort,” lacht Maurice. Wanneer je aan het einde van je bestelling je favoriete carnavalsvereniging invult maken ze na de actie (tot 16 februari) 11,11% van de opbrengsten over.

STOOQ
Het Tilburgse STOOQ is een nieuwe bedrijfje met passie voor vuur. Ze hebben naast “stookdozen”, vol attributen om een mooi kampvuur mee te maken, ook de bijzondere “firefly”. Dit is een draagbare vuurkorf.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.