STILLE BUITENBIOSCOOP OP HET STADSSTRANDJE

Silent-Cinema
Lekker achterover in een zitzak of strandstoel, genietend van de ondergaande zon én van (één van de twee) films. Het Stadsstrandje Beachy aan de Schouwburgring organiseert een Silent Cinema met twee ware filmklassiekers.

Zo zijn de films Spoorloos en The Big Lebowski gratis te bezoeken, tegelijkertijd en naast elkaar. Het geluid komt via een koptelefoon. “We mogen namelijk geen versterkt geluid produceren van de gemeente, dus dan komen we graag met creatieve oplossingen!”, meldt de organisatie. “Omdat we toch met koptelefoons werken, leek het ons een fantastisch idee om dan ook direct twee films te draaien tegelijkertijd. Kun je met je vriendin in dezelfde zaal zitten en toch een andere film kijken!” Voor ieder wat wils dus. De films zijn gratis te bezoeken, maar reserveer voorafgaand wel even je plekje, want er zijn maar een beperkt aantal stoeltjes en koptelefoons beschikbaar.

  • Zondag: 20.30 – 00.30 uur
  • Gratis entree
  • Meer info

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.