STRANDBAD DE RAUWBRAKEN: OP VAKANTIE IN EIGEN STAD

Scheveningen, Zandvoort of zelfs Spanje en Frankrijk. Iedereen gaat graag naar het strand, zeker met mooi weer. Alleen wij Tilburgers hebben pech, om naar het strand te gaan moet je best een stukje rijden of vliegen, toch? Nou, niet dus! Voor een heerlijk dagje strand bij Rauwbraken hoef je maar een kwartiertje te fietsen!

Negentien april gaat Strandbad de Rauwbraken weer open. Deze zwemplas in eigen stad – met omliggend strand en ligweide – voorziet je van al je zon, zee en zandbehoeftes. En hoewel negentien april nog even weg is, is het wellicht verstandig om nu alvast te kijken naar de aanschaf van een abonnement. De gehele maand maart krijg je namelijk nog 10% korting op de aanschaf van zowel een individueel abonnement als een gezinsabonnement. Met dat abonnement kun je het gehele seizoen onbeperkt zwemmen of lekker ontspannen bij het strandbad. 

Een abonnement bestellen doe je via www.derauwbraken.nl/abonnement.Ben je niet van plan om meerdere keren te gaan, dan kun je bij de ingang ook gewoon een dagticket kopen.

Met mooi weer op vakantie gaan in eigen stad, wie wilt dat nou niet? Bij strandbad de Rauwbraken zwem je in natuurlijk water, er zit dus geen chloor in het water. Aangrenzend aan de plas ligt een stuk strand, waar je lekker met vrienden en familie de voetjes in het zand kan steken. Niet hutjemutje, maar genoeg ruimte om van de zon te genieten. Een hele relaxte plek om een warme lente- of zomerdag te vertoeven. 

Aanvullend vind je bij Strandbad de Rauwbraken ook nog Arbie’s Beachhouse. Een café/restaurant in beach-style waar je terecht kunt voor lunch, diner en natuurlijk een lekkere borrel. Ook heeft Arbie’s veel ervaring met (besloten) feesten en partijen. Van bedrijfsborrels en vergaderingen tot bruiloften, Arbie’s staat voor je klaar. Zo is er bij strandbad Rauwbraken voor ieder wat wils en zijn er genoeg faciliteiten om je een heerlijke, complete, vakantiedag te bezorgen. Gewoon om de hoek. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.