Strooploos beste Starter van 2017

Ze werden in 2016 al uitgeroepen tot ‘Rabo Starter van het Kwartaal’. Nu hebben de Tilburgse Puck Aerns en Priscilla Wagensveld van Communicatiebureau Strooploos ook de Starterstrofee in de wacht gesleept. In de unieke Tilburgse evenementenlocatie Duvelhok, beter bekend als de oude textielfabriek, kregen de jonge onderneemsters de enorme bokaal uitgereikt.

De kandidaten werden o.a. beoordeeld op hun presentatie, toekomstvisie, haalbaarheid, ondernemerschap en originaliteit. “De dames van Strooploos zijn creatief. In een markt waarin veel communicatiebureaus actief zijn, weten zij zich geweldig te onderscheiden”, beargumenteerde juryvoorzitter Jan Willem de Jongh de keuze van de jury. “Het was zeker niet makkelijk, alle kandidaten waren sterk, maar de keuze was unaniem.”

Strooploos heeft naast eeuwige roem nu ook een nominatie voor de junior BOV trofee. Deze verkiezing voor Beste Ondernemers Visie van Midden-Brabant wordt georganiseerd door de Junior Kamer Hart van Brabant en vindt plaats op 7 december 2017.

“We hadden het écht niet verwacht. De andere kandidaten waren enorm sterk. Wij zijn heel blij met deze prijs”, was de eerste reactie van Aerns en Wagensveld.

De Starterstrofee werd voor de 9e keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Tilburgse Koerier. Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.