STUDIO LANCEERT TWEE NIEUWE CONCEPTEN

Studio komt in december met twee nieuwe concepten om het jaar goed mee af te sluiten. Namelijk Wuk iT! en CLASS. CLASS had zijn zeer succesvolle introductie al binnen het 10 jarig bestaan van STUDIO dat onlangs is gevierd, maar heeft op 14 december haar eerste op zichzelf staande editie.

CLASS
Deze avond is gebaseerd op de huidige hiphop-scène; de meest progressieve scène van het moment, waarin muziek en mode hand in hand gaan. Een avond met de fijnste tunes van ‘the class of 2K18’, afgewisseld met classics.. CLASS vindt plaats op vrijdag 14 december, van 23:00 tot 04:00 uur. In de line-up staan Odin, Paquito Moniz en De Manager. Je kunt CLASS gratis bezoeken.

CLASS

Wuk iT!
Wuk iT! is voor de liefhebbers van alles wat van de  Caraïben af komt! Het is winter… koud, nat en guur. Maar treur niet! Op vrijdag 21 december brengt Wuk iT! wat HEAT naar Studio Tilburg! Deze avond wordt verhit door de beste Soca, Reggea, Dancehall, Baile Funk, Zouk en Tropical Bass die je in Tilburg kunt vinden. Hiervoor hebben we een van de grootste kenners in Nederland op dit gebied in huis gehaald, Dj sueside! Een welbekende van Studio. Op 21 december neemt Dj sueside zijn enorme vinyl collectie aan Caribbean sounds mee naar Studio Tilburg. Samen met DJ Lockie zorgen zij voor een nacht vol ! Ook bij Wuk iT! is er gratis entree.

Wuk iT!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.