STUDIO VIERT 10 JARIG BESTAAN MET FEESTWEEK

Studio voorziet al sinds 2008 haar gasten van hapjes, drankjes en veel dansjes op de Korte Heuvel in Tilburg. Dit heugelijke feit zal daarom uitgebreid gevierd worden, middels een feestweek: van 23 t/m 28 oktober staan er 6 evenementen op de planning, welke aansluiten bij zowel de geschiedenis, als de toekomst van de club. Foto: Studio Tilburg

Zo staan er onder andere 2 avonden met live-muziek op de planning, krijgen alle resident-DJ’s een gezamenlijke avond en worden er 2 nieuwe concepten geintroduceerd. Het volledige programma is als volgt:

Dinsdag 23/10: Live Muziek
Woensdag 24/10: Festival Wednesday
Donderdag25/10: CLASS
Vrijdag26/10: Disco Total
Zaterdag27/10: Residents
Zondag 28/10: Live Muziek

Wie jarig is, trakteert, dus deze gehele jubileum-week is toegang gratis voor alle gasten. Benieuwd welke artiesten komen optreden? Dat wordt de komende tijd in het facebook-evenement bekendgemaakt.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.