STUNTOPA HELPT DE WEVER BIJ ZOEKTOCHT ZORGZAME TILBURGERS

De Wever biedt zorg, welzijn en behandeling aan ouderen in Tilburg en omgeving. Met de ludieke campagne ‘Ben jij zorgzaam of zal het jou een zorg zijn?’ betrekt de organisatie iedere Tilburger bij de zoektocht naar gediplomeerde (wijk)verpleegkundigen.

De Wever is dagelijks in een groot team bezig om van elke oude dag een nieuwe dag te maken. De Wever zoekt altijd mensen die zich bij dit team willen aansluiten en zich in willen zetten voor de ouderenzorg. Het vinden van goed en gediplomeerd personeel is echter een grote uitdaging. Om een groot bereik te genereren en de juiste mensen te vinden, start De Wever een campagne met een stuntopa in de hoofdrol. Deze ludieke manier van werven past bij de organisatie. 

Hoe zorgzaam is Tilburg?

Iedereen draagt wel eens zorg voor een ander. De buurman helpen met boodschappen doen, een oudere helpen met oversteken; het zijn dagelijkse voorbeelden van zorgzaam zijn. Maar hoe zorgzaam is Tilburg nu echt? Dat onderzoekt De Wever met behulp van een verborgen camera in de binnenstad.

Stuntopa

Een stuntman, verkleed als opa met rollator of wandelstok, loopt op het Pieter Vreedeplein en laat zijn sleutelbos vallen. Wat doet de voorbijganger? Is hij/zij zorgzaam en helpen zij de oude man? Of zal het hen een zorg zijn en lopen zij door? En wat gebeurt er wanneer de wandelstok valt? Of wanneer de opa zelf valt? De afloop van deze en meer scenario’s zijn onder andere te vinden op de website en social media kanalen van De Wever.

Vacatures

De Wever heeft op werkenbijdewever.nl vacatures openstaan voor verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden+ in de wijk of op locatie, daarnaast ook mogelijkheden voor vrijwilligersfuncties, leerwerkplekken of stages. Er zit dus ook iets tussen voor jou als zorgzame Tilburger!

Over De Wever

De Wever biedt een breed en samenhangend pakket van welzijn, professionele zorg, behandeling en wonen aan ouderen. Want naarmate u ouder wordt, verandert uw leven. Dat heeft gevolgen voor waar en hoe u woont. De Wever maakt van die veranderingen een verbetering en heeft als missie om van elke dag een nieuwe dag te maken. Met elkaar en voor elkaar.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.