SUMMER SING ALONG IN THEATERS TILBURG TIJDENS DE NEDERLANDSE MUSICAL DAGEN

De mooiste en bekendste musicalhits meezingen onder begeleiding van het Festival Orkest van het Zuiden: musicalliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de Summer Sing Along op vrijdag 29 juni in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Leo Alkemade en Janouk Kelderman zorgen er samen met Michelle van de Ven (Sweeney Todd), Marcel Visscher (De gelaarsde kat, Beauty & the Beast), Nadine Termeer (Motown Marbles), Fontys-studenten Muziek- en Musicaltheater en de MusicAllFactory van Factorium voor dat de avond een groot feest is.

Een knallende meezingavond vol musicalhits! Wat is er leuker dan samen uit volle borst meezingen met een sterrencast en groot orkest? Jong talent en bekende sterren zingen samen met jou op de Summer Sing Along de bekendste (internationale) musicalsongs. Van Flashdance tot Hair en van The Wizz tot Chicago.

Tickets zijn nog verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.