SUPERSYMPATHIEKE DWALERIJ OP ZONDAG 30 SEPTEMBER

Wat dacht je van lekker buiten ontwaken? Van het nazomerzonnetje op je wangen voelen terwijl je door de leukste straten in het Dwaalgebied van Tilburg struint? Genietend van heerlijke koffie, een laat ontbijtje, zacht muziekje, gezellig gerommel in de winkels en de kraampjes? Dat kan bij de laatste zomereditie van de Dwalerij. Foto: Jac Schalk.

Het is weer bijna zover! Op zondag 30 september is alweer de laatste editie van de vier zomerse edities van 2018. Daar moet je dus écht wel bij zijn!

Trommel al je fijne vrienden op en neem ze mee naar deze gezellige zondagsmarkt die zich door de Noordstraat en Nieuwlandstraat slingert. Lekker ‘met zonder jas’ komen snuffelen en proeven, spelen en ontmoeten, luisteren en shoppen. Laat je gewoon maar weer verrassen door de eigenzinnigheid, creativiteit en gemoedelijkheid van de Dwalerij. Dus blijf niet liggen, maar trek eropuit!

Wil je extra vroeg ontwaken? Geef je dan snel op voor de Vroege Vogels Wandeling mét ontbijt! Wil je langer door? Sudder dan nog lekker lang na op een van de vele terrasjes of in een van de vele cafeetjes en restaurantjes die de beide straten rijk zijn.

Op zondag 30 september is de Dwalerij van 10.00 – 15.00 uur in twee van de mooiste straten van Tilburg, de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Tot daar!

Het blijft nog even een heerlijke zomer met deze laatste zomerse Dwalerij! Op 16 december is er nog wel een speciale Kersteditie van de Dwalerij. Voor meer informatie, ook over inschrijven voor de Vroege Vogels wandeling, kijk op www.facebook.com/dwalerijof www.dwalerij.nl.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.