TERUG NAAR TOEN TIJDENS HET 100-JARIG BESTAAN VAN VAN GIJZEN OPTICIENS

Binnenkort bestaat Van Gijzen opticiens maar liefst 100 jaar en dat laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. 18 mei organiseren ze een heuse toen-en-nu dag. Op deze dag kun je bij van Gijzen ‘terug naar toen’, naar 1919 dus.

Van Gijzen viert het 100 jarig bestaan 10 dagen lang. Van 14 mei tot en met 24 mei. In deze periode ben je welkom om een kopje koffie te drinken en een stukje gebak te komen eten. De échte verjaardag, op 18 mei, wordt ingericht als toen-en-nu dag. Er komt een echte T-Ford voor de deur te staan, en er wordt ouderwetse meetapparatuur geplaatst in de winkel (voor de sier). Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn die jou, eventueel met je gezin, in oude stijl op de foto zet. Koop je in periode tussen 14 en 24 mei een bril bij Van Gijzen? Dan krijg je de foto op plexiglas gedrukt. Leuk!

NanaWoody&John award
Van Gijzen opticien is servicegericht, kennisgericht en innovatief. Ze hebben vorig jaar verbouwd, wat zorgt voor de moderne uitstraling, maar het gaat verder dan dat. Ze hebben meetapparatuur staan die je normaal alleen in ziekenhuizen vindt, zo kun je bij Van Gijzen een CT-scan van je ogen laten maken. Daarnaast is er een optometrist en orthoptist in dienst bij Van Gijzen. Veel dingen waar je normaal voor naar het ziekenhuis zou moeten, kunnen dus ook gewoon bij Van Gijzen gedaan worden. Bijvoorbeeld het opmeten van de ogen van kinderen jonger dan 12, alleen een orthoptist mag dit doen.

Van Gijzen heeft ook frisse blik op de toekomst. Vanaf aankomend najaar kun je bij Van Gijzen namelijk je gezicht laten 3d-scannen. Op basis van deze scan kun je een bril uitzoeken die vervolgens precies op maat wordt geproduceerd.

Alle extra’s die Van Gijzen biedt legt ze geen windeieren. Het gaat namelijk goed met de zaak en ze zijn een van de tien genomineerde winkels voor ‘beste zelfstandige optiekzaak’ door NanaWoody&John. Hoe gaaf zou het zijn als een Tilburgse optiekzaak die wint?

Je kunt ze een handje helpen door te stemmen op: http://www.vangijzen.nl/award.

 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.