THRIVE CO-WORKING; TILBURGS NIEUWSTE FLEXWERKPLEK VOOR DE CREATIEVE ONDERNEMER

THRIVE CO-WORKING; TILBURGS NIEUWSTE FLEXWERKPLEK VOOR DE CREATIEVE ONDERNEMER

Sanne van der Velden kan gaan en staan waar ze wil met haar virtual assistent bureau Sannewel. Toch miste de Tilburgse een plek om te sparren met gelijkgestemden. Een plek waar creatievelingen samenkomen, verbinden, creatief brainstormen en af en toe tijd maken voor een gezellig praatje. Daarom startte ze op de eerste verdieping van het Mercure Hotel Thrive Co-working. Vanaf deze week kun je er als flexwerker 24/7 terecht. Wij Zijn Tilburg nam een kijkje bij de nieuwe werkplek en Sanne, die nog even de finishing touch aan het aanbrengen was in de vorm van sfeervolle hangplantjes.

Sanne van der Velden (rechts) bij Thrive Co-working

Als je binnenkomt voelt het heel huiselijk, Thrive is dan ook geen doorsnee kantoor. “Het moet wel gezellig zijn, ik moet er niet aan denken om heel de dag in zo’n grauw kantoorpand te zitten”. De sfeer moet creativiteit stimuleren en een naborreltje hier en daar, want daar is Sanne ook niet vies van. Als ZZP’er zit je al gauw thuis of in een café te werken. Thuis is er ontiegelijk veel afleiding. En als je iedere dag van de week in een café of lunchroom zit kan dat flink in de papieren lopen. Dan komt er ook nog eens bij dat je geen gelijkgestemden om je heen hebt die je kunnen stimuleren of helpen met je werk. Vandaar dat Sanne zelf ook heel blij is met de werkruimte die ze heeft gecreëerd. 

Zithoek bij Thrive Co-working

Het liefst wil van der Velden jonge creatievelingen bij elkaar brengen om zo elkaar te inspireren en verder te helpen. “Als je in je eentje aan een nieuw avontuur begint binnen het ondernemen is het vallen en opstaan. Je kunt dingen makkelijk tien keer proberen voordat je het door hebt. Als er anderen zijn die dit proces al hebben doorgemaakt, kunnen zij je helpen en dan ben je in één keer klaar!” Je kunt elkaar op zo’n plek natuurlijk ook aan opdrachten helpen. “Hoe chill zou het zijn als je dan uiteindelijk samen aan projecten werkt!”. 

Er kunnen zo’n tien flexwerkers tegelijk aan de slag bij Thrive. Maar aangezien je er 24/7 terecht kan kunnen er zich veel meer gegadigden inschrijven voor deze gezellige flexplek. “Heel handig, de receptie van Mercure is natuurlijk heel de nacht open. Ik zou niet weten wie er midden in de nacht van deze werkplek gebruik wil maken, maar de optie is er in ieder geval!”, aldus Sanne.

Dus voor de freelancers en flexwerkers die nog op zoek zijn naar een fijne werkplek; je kunt je via de site inschrijven voor een bezichtiging bij Thrive Co-working. Ook leuk! De volgende pitchnight van de Awesome Foundation is bij Thrive! Zet 21 augustus allemaal in je agenda voor innoverende ideeën om Tilburg mooier te maken en om gelijk even een kijkje te nemen bij de nieuwste flexwerkplek van Tilburg. 

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.

X