THUISBEZORGD.NL LANCEERT EIGEN GRATIS BEZORGDIENST IN TILBURG

bread-bun-burger-1639562
Deze week lanceert eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl haar eigen bezorgdienst met gratis levering in Tilburg. Een oranje leger aan bezorgers op elektrische fietsen staat klaar om eten te bezorgen vanuit een hele reeks nieuwe restaurants die zich voor deze samenwerking hebben aangemeld. Hiermee breidt Thuisbezorgd.nl het aanbod een stuk uit voor de consument. De bezorgdienst is nog op zoek naar meer bezorgers om het team in Tilburg te versterken.

Gratis bezorgdienst

Thuisbezorgd.nl brengt een gloednieuwe oranje brigade van bezorgers naar Tilburg om restaurants die zelf geen bezorgers hebben ook aan te kunnen sluiten. Naast het bieden van meer variatie, zal dit ook zorgen voor een snelle, volgbare en duurzame bezorgdienst, zonder bezorgkosten voor de consument.

Antonio Barradas, Director of Sales bij Thuisbezorgd.nl vertelt: ‘Bij Thuisbezorgd.nl zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de bestelervaring zo soepel mogelijk te maken. Dankzij deze nieuwe dienst hebben onze klanten in Tilburg nu gerechten van de meest gewilde restaurants in de stad ter beschikking, zonder bezorgkosten’.

Oranje brigade

Bezorgers van Thuisbezorgd.nl zijn goed verzekerd en hebben een fatsoenlijke arbeidsovereenkomst. Ze hebben elektrische fietsen van hoge kwaliteit tot hun beschikking, zodat ze niet voor hun eigen transport hoeven te zorgen. E-bikes zijn daarnaast ook duurzame, milieuvriendelijke vervoersmiddelen.

Alle nieuwe bezorgers doorlopen een intensief introductieprogramma en krijgen daarna ook regelmatige praktijktraining, om de verkeersveiligheid voor henzelf en anderen te stimuleren. In het kader van kwaliteitscontrole, assistentie en stipte bezorgtijden, waken ‘dispatchers’ over de bezorgers.

Bovendien kunnen klanten hun bestelling in realtime volgen via de handige Food Tracker®. De gemiddelde bezorgtijd van Thuisbezorgd.nl-bezorgers is gemiddeld een half uur in andere Nederlandse steden. Aangezien de bezorgdienst zich voortdurend ontwikkelt, is er altijd vraag naar meer bezorgers om het team in Tilburg te versterken. Meer informatie hierover is te vinden op takeaway.com/drivers/nl.

 Een selectie van nieuwe restaurants met gratis bezorging op Thuisbezorgd.nl in Tilburg:
  Five Guys: Met de hand gemaakte burgers en friet

  Pizzabar Rijslust: Tilburg’s nieuwste pizzabar

  KFC: Fast food keten bekend van de Bucket

  De Kleine Indo: Authentiek Indonesisch restaurant

  Dunkin: Donuts en desserts

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.