TICKETS VOOR SILENT DISCO IN “DE MAC” ONDER DE HAMER

TILBURG – Aanstaande donderdag vind er een unieke silent disco plaats in de McDonald’s op het Piusplein. Vooralsnog waren er alleen kaartjes te winnen voor het stille hamburgerfestijn, maar er gaan nu eenmalig ook 4 kaartjes onder de hamer, de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis & Huiskamer Middenwest-Brabant.

Alle pechvogels die tot op heden nog geen tickets hebben weten te bemachtigen voor de silent disco, kunnen dus nu hun heil vinden in de veiling. Naai je maten op of stuur ze alvast een tikkie en doe een bod! Op de website van catawiki is de veiling nog zo’n 2 dagen open, de opbrengst is dus voor het Ronald McDonald kinderfonds. Zij zorgen er voor dat ouders bij hun kind kunnen zijn wanneer deze langdurig in het ziekenhuis ligt.

De felbegeerde tickets

Ben je kapot skeer en dus geen rooie cent meer om te bieden? Je kunt nog steeds tickets gratis winnen. Bijvoorbeeld door 2 McMenu’s te kopen in “de Mac” in Tilburg en aan te geven dat je naar de silent disco wil, òf vind aanstaande woensdag de #wittemok bij Wij Zijn Tilburg, òf doe mee aan één van de like en win acties. Ze zijn onder andere te vinden in het Facebook evenement.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.