Tilburg heeft het beste gaycafé van Nederland

Foto: Facebook De Lollipop door De Vaste Clique

RTL 4 programma “The Challenge” heeft café De Lollipop verkozen tot beste café van Nederland. Het gaycafé aan de Paleisring mag zich een jaar lang “het beste café van Nederland” noemen. Met 36% van de stemmen zijn zij de terechte winnaar van de verkiezing.

In The Challenge gaan bedrijven de strijd met elkaar aan door middel van zogenaamde zelfgemaakte vlogs om te laten zien waar hun bedrijf voor staat. Er deden in totaal 13 cafés mee aan de verkiezing die voor het televisieprogramma hun zaak konden laten zien door middel van vlogs. Er kon vervolgens gestemd worden door de kijkers. Deze week werd bekend gemaakt dat De Lollipop de meeste stemmen had ontvangen. 

Om dit te vieren is er aanstaande zaterdag een Winners Party in de Lollipop, waar iedereen welkom is. Feest Dj Dennis zal voor de muziek zorgen en Miss Travestie Tilburg 2014 Mystique Royale en Miss Travestie Tilburg 2015 Roxxy zijn natuurlijk ook van de partij. Alleen de beste hits en de hele nacht hoge kortingen op drankjes. Het personeel zal zelf ook langskomen met gratis shots voor iedereen.

Entree is gratis!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.