TILBURG TRAPPERS EN STADSBROUWERIJ 013 PRESENTEREN TRAPPERS WEIZEN

Zaterdagmiddag 23 februari was de presentatie van Trappers Weizen. In samenwerking met Stadsbrouwerij013 is er een bier ontwikkeld die op veel verschillende locaties in onze stad verkrijgbaar zal zijn. De productie van Trappers Weizen wordt volledig door Stadsbrouwerij013 gedaan, waarvan een groot deel van de revenuen naar Tilburg Trappers zal gaan.

Met Tilburg Trappers Weizen willen zowel Trappers als Stadsbrouwerij013 hun naamsbekendheid in de stad uitbreiden door middel van een mooi, heerlijk Weizen bier. Beide organisaties geloven erin dat bier en (het kijken van) sport sterk met elkaar verbonden zijn en ook de bewoners van de stad zullen verbinden.

Door middel van elk verkocht biertje zal de club gesteund worden en zo kan een ieder de club op kleine of grote wijze steunen. 

We willen benadrukken dat de nauwe samenwerking tussen Stadbrouwerij013 en Tilburg Trappers zich in de laatste maanden heeft ontwikkeld tot een sterke partnerschap, wat hopelijk zal voortvloeien in een langdurige en vruchtbare relatie.

STADSBROUWERIJ013:
‘’Speciaal ontwikkeld voor Tilburg Trappers, dus een bier in de hoogst haalbare klasse. Deze licht-troebele Weizen is subtiel gehopt met klassieke Duitse hopfen. Een echte dorstlesser met toetsen van kruidnagel, nootmuskaat, banaan en vanille. Het heeft een stevige schuimkraag en een wat hoger koolzuurgehalte.”

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.