MCDELIVERY VANAF NU OOK IN TILBURG

close-up-coat-eating-139681
Vandaag wordt McDelivery gelanceerd in Tilburg. Het is nu ook voor McDonald’s fans in Tilburg mogelijk om hun favorieten te laten bezorgen met McDelivery via Uber Eats. De dienst wordt vandaag ook gelanceerd in Breda centrum en is nu beschikbaar in veertien Nederlandse steden, waarvan drie in Brabant.

McDelivery is beschikbaar vanuit McDonald’s restaurant Tilburg Centrum.  “We zijn erg blij dat de Tilburgers vanaf vandaag hun favoriete McDonald’s producten kunnen bestellen, waar of wanneer ze maar willen”, aldus Peter van den Dungen, Franchisenemer van het restaurant. “We kijken ernaar uit om gasten zo overal van dienst te zijn, of ze nu thuis, op de universiteit of in het Tivoli-park zitten!”

McDelivery breidt steeds verder uit
De uitbreiding van deze dienst naar Tilburg is een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland, aldus Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland: “McDelivery wordt in alle steden waar we actief zijn ontzettend positief ontvangen. Zo was de lancering van de dienst in Eindhoven in mei een doorslaand succes, hier bouwen we nu op voort door de dienst in Breda en Tilburg te lanceren”

Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is ook blij met de introductie van McDelivery in Tilburg: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats-app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking nu ook verder naar het zuiden kunnen uitbreiden en de Tilburgers ook McDelivery kunnen aanbieden.”

iDEAL
McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam/Amstelveen. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft, Leiden en Eindhoven. Ook is de dienst vorig najaar nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Over McDonald’s Nederland
Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 248 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Over McDelivery
Met meer dan twintig jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten, is McDonald’s een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt. Over de hele wereld zijn er verschillende modellen voor het bezorgen van McDonald’s producten, waaronder het samenwerken met derde partijen voor het aanbieden van een succesvol bestel- en bezorgplatform. McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.

Over Uber Eats – met codes tilburgeats en bredaeats 5 euro korting op eerste twee bestellingen*
Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging waarmee het bestellen van eten nog eenvoudiger wordt, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek en brengt maaltijden naar gebruikers die inloggen met hun reguliere Uber account en vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen. Uber Eats is beschikbaar in meer dan 200 steden over de hele wereld. In Nederland is Uber Eats actief in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Groningen, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Enschede, Leiden, Delft, Tilburg en Breda.

*€5 korting op de eerste twee bestellingen met een minimale bestelwaarde van €15. De aanbieding loopt t/m 31 juli 2019

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.