TILBURGSE DJ IS POPULAIRSTE ALLROUND DJ VAN NEDERLAND

De Tilburgse Bart van Dishoeck, bij het publiek beter bekend onder zijn artiestennaam DJ Bart is woensdagavond 8 november voor de 3e keer uitgeroepen tot Populairste allround DJ van Nederland.

De award voor Populairste Party DJ werd woensdagavond aan hem overhandigd in De Rodenburg in Beesd. Het grote publiek koos massaal wederom voor DJ Bart vanwege zijn ongekende gevoel voor muziek en hoog entertainment gehalte.

DJ Bart was niet de enige genomineerde uit Tilburg voor de Party Awards. Onder andere DJ Coenio, DJ Calvin Rigter maar ook locaties als Café de Baret en Live Bar waren genomineerd. Helaas hebben zij niet gewonnen, al zijn het voor ons allemaal Tilburgse helden.

Bart kun je op de mooiste feesten door heel Nederland vinden en ver daar buiten. Maar het liefst zien wij hem elke zondag bij Live Bar op de Korte Heuvel in ons mooie Tilburg! 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.