TILBURGSE KERMIS – DONDERDAG 26 JULI

Ook de kermis donderdag heeft een afgeladen programma. Trek iets fleurigs aan en maak je klaar om met die billen te schudden, want het is Carribean Night op het Pieter Vreedeplein! 

Ontdekstation013
Het Ontdekstation013heeft een speciaal kermisprogramma, de entree is gratis (voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Kermisbraderie
De Kermisbraderie is nieuw op de Tilburgse Kermis. Op de Burgemeester Broxlaan in de Spoorzone is tijdens de gehele kermis een braderie te vinden met tal van kraampjes om lekker bij te shoppen.

Amstel Bierhal: Waanzinnige Weekendstart
Het weekend staat weer voor de deur en in de Amstel Bierhal pakken wij alvast uit met een aantal fantastische optredens. Kom genieten van de sfeer en proef de Hollandse gezelligheid tijdens optredens van Peter Loree, Alex en Rene Schuurmans. Natuurlijk verzorgt DJ Coenio de pauzemuziekjes. Vanaf 14.00 uur maken we plaats voor de Senioren van Tilburg. Samen met de Stichting EET met je hart organiseren we een heuse nostalgische kermisbingo.Voor alle 65-plussers liggen er gratis bingokaarten klaar. Deze middag wordt op spectaculaire wijze afgesloten door een verrassingsoptreden.

Desperados Roadshow Festival
RGB Silent Disco staat vandaag op het Desperados Roadshow Festival. RGB is een drie-kanaals Silent Disco feest waarin drie verschillende DJ teams het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen! Jij kan op je RGB-koptelefoon switchen tussen de kanalen van team Rood, team Groen en team Blauw. RGB. Met je vrienden op één avond naar een House- , Hiphop- en Hitjesfestijn? Het kan allemaal tijdens RGB!

Caribbean Night 
De 9e editie gaat Caribbean Night groots uitpakken met Rolf Sanchez en The Latin Society Orchestra. De muzikale omlijsting zal geschieden door DJ Fred Blaset die als alround DJ zal zorgen voor een aantal heerlijke uren vol gezelligheid en dansplezier!

Gin Fizz Outdoor
Voor het vierde jaar op rij organiseert Gin Fizz tijdens de Tilburgse Kermis het 10 daagse evenement; Gin Fizz Outdoor! Je kan dagelijks al op tijd in de Oranjestraat terecht voor een ruime selectie Gin & Tonic en cocktails. Ook deze editie is weer helemaal gratis. Er zijn dagelijks lokale en nationale DJ’s die de beste boogie, disco, house en techno komen brengen! Voorkom teleurstelling en kom op tijd, tot nu toe heeft Gin Fizz Outdoor elk jaar al vroeg de steeg moeten afsluiten vanwege de drukte.
Line-up: Superstrings.

Kermis te Water
20.000 mijlen onder Zee: Muzikaal entertainment van de Tilburgse muziekkunstenaar Arthur van Poppel vanuit zijn schitterende mobiele Nautilus.
KadeMuzikantendag: Met onder meer Elvis meets Hazes, Kwantes Live e.a. Op kade en vlonders vanaf 17.00 uur.
Silent Disco met lasershow als afsluiting van de avond. Lange Pier 23.00 uur.

The Cat’s Back
Classics Hip Hop Night. Line-up: T.B.A.

Café Philip
Bij Café Philip is het de hele kermis feest. Deze keer staan Jack $hirak, Louis Laporte en Ravish op het programma!

STDNTS Kermis Edition
Bij PKHS is het vandaag studentenavond. Je kan hier 5 uur onbeperkt bier/wijn/fris drinken voor maar €10,-

Stadshuisstraat
Belle Perez komt vanavond de Stadhuisstraat op zijn kop zetten!

Boemel Biertuin
Tien dagen livemuziek, entertainment en heul veul speciaalbier in de binnentuin. Volkstheater De Boemel, de bleyemakerij in de Spoorzone 013 en Club Smederij maken maken er samen een heerlijk kermisfeest van in de Boemel Biertuin. De beste coverbands, de fijnste singer-songwriters, de leukste feestbands en de meest relaxte DJ’s zorgen voor een ontspannen sfeer in de fijnste binnentuin van Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.