TILBURGSE KERMIS – ROZE MAANDAG 23 JULI

Één van de best bezochte dagen van de Tilburgse Kermis, Roze Maandag! Ieder jaar weer een groot feest met activiteiten en evenementen in het teken van deze dag. Wij hebben een overzicht gemaakt zodat jij weet waar je bij moet zijn! Foto: Merk Tilburg

Pride Walk 
Voorgaande jaren heette het nog de Roze Karavaan. Dit jaar officieel omgedoopt tot de Pride Walk. Vanaf 11:00u starten ze op Station Tilburg. Om 12:30u start de Roze Maandag Pride Walk. Als een roze karavaan trekken ze door de binnenstad naar het Piusplein, waar Roze Maandag officieel geopend zal worden.

Trouwen in De Pink Chapel
Gratis trouwen op op Roze Maandag, inclusief ringen, trouwambtenaar, bubbels en foto. Zeg JA en trouw met jouw liefste, zeg opnieuw JA tegen je partner of trouw voor de fun met je oma, buurman of je liefde van de kermis

STOUT op de Korte Heuvel
Na een te gekke Roze Maandag afgelopen jaar zijn ze weer terug. De Korte Heuvel bouwt een gigantisch open lucht café en er komt een bult vette artiesten voor een 12-uurs-marathon-sessie vol met feest, gezelligheid en natuurlijk een lekker drankje.

Na Stout gaan Naftaly Ramona, Rugged en Moradzo nog even door in Café Philip tijdens Donuts. Leuke extra: gratis donuts!

Amstel Bierhal – Roze Maandag Artiesten Karavaan
Dit jaar zal Anita Meyer de feestvreugde in de Amstel Bierhal tot grote hoogte doen stijgen. De Bierhal presenteert jullie een Hollands Gay festijn dat zijn gelijke niet kent. Sjon en Alfonso presenteren een ware karavaan aan artiesten zoals; Tim Douwsma, DJ Coenio, Marianne Weber, Wesly Bronkhorst, Ferry de Lits, Alex en DJ Coenio en vele andere.

Roze Maandag in de Stadhuisstraat
De Place To Be tijdens de Tilburgse Kermis en met twee GAY cafés in de straat. De gehele dag zal omlijst worden door een dragqueen show van internationale allure. Tussen al deze toppers zorgen onze StadhuisstraatDJ’s voor de sfeer waar de Stadhuisstraat bekend om staat. Roze Maandag in de Stadhuisstraat is een dag die je niet wil missen dus zorg dat je erbij bent!

Snolly x Desperados Road Show Festival
Tijdens de Tilburgse Kermis komt een breed scala aan de meeste diverse en toffe attracties naar onze stad. Op Roze Maandag komen de glitter pakjes en disco muziek naar het Desperados Road Show Festival met o.a. Boogy Fever, Aap uit de Mouw en Vince Morgana.

SideChick Afterparty bij PKHS
Dé afterparty van Roze Maandag vindt plaats in ”PKHS” door het favoriete women only evenement van het zuiden ‘’SIDECHICK’’.  R&B, Moombathon, Dancehall, House.

Holy Pink in de Muzetuin
Al zes jaar lang viert Holy Pink samen met jullie de liefde tijdens Roze Maandag! En ook dit jaar hebben zij weer een fantastische line-up klaar staan met de meest kleurrijke artiesten uit alle windstreken. Entree is gratis!

Gin Fizz Outdoor 
Voor het vierde jaar op rij organiseren ze weer tijdens de Tilburgse Kermis het 10 daagse evenement; Gin Fizz Outdoor! Je kan dagelijks al op tijd terecht bij Gin Fizz Outdoor voor een ruime selectie Gin & Tonic en cocktails. Op Roze Maandag bestaat de line-up uit DISKOPOGO, Samuel Monty, KNBL, Youri Donatz b2b Cazler (Club Classics).

Pink Square 
Het Piusplein gaat dit jaar uitpakken zoals ze nog niet eerder gedaan hebben. Met een gigantisch podium, het beste geluid en een prachtige lichtshow beloofd het een knaller te worden. Dit jaar hebben ze een bijzondere headliner! De jongens van BASSJACKERS die dit jaar voor een hoge notering gaan in de Djmag top 100 hebben ze weten te strikken voor een waanzinnige houseset!

Lollipop Outdoor Xtravaganza 
Groot feest bij Café de Lollipop! Met van 12:00 tot 04:00 uur beats van LeBlanc,Diskopogo, DJ Matthias, Richilicious, Leroyal en DJ Micha.

1000 Beachballsparty tijdens Kermis te Water in de Piushaven
Beachballday for kids op de kop van de haven. Heerlijk afkoelen aan de haven met dat warme weer!

 

 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.