TILBURGSE KERMIS – VRIJDAG 27 JULI

Vrijdag, een befaamde feestdag. Heerlijk over de kermis struinen en daarna uit, het kan heel de kermis door, maar vandaag is het bijna verplicht. Kijk snel welke feesten je mee wil pakken!

Ontdekstation013
Het Ontdekstation013 heeft een speciaal kermisprogramma, de entree is gratis (voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Kermisbraderie
De Kermisbraderie is nieuw op de Tilburgse Kermis. Op de Burgemeester Broxlaan in de Spoorzone is tijdens de gehele kermis een braderie te vinden met tal van kraampjes om lekker bij te shoppen.

Amstel Bierhal: Bierhal Nederpop Bal
We voeren het tempo weer op richting het laatste kermisweekend. Vanavond gaan we in de Amstel Bierhal helemaal los met optredens van Samantha Steenwijk, Jeffrey Heesen, DJ Coenio en niemand minder dan vriend van de Amstel Bierhal Snollebollekes.

Desperados Roadshow Festival
Het Amsterdamse feest collectief Rewind Amsterdam host vandaag de Desperados Roadshow. Line-up: Dani, Jani, Sienneaux, Becharmed, Raywell Host Mc D-jay.

Gin Fizz Outdoor
Voor het vierde jaar op rij organiseert Gin Fizz tijdens de Tilburgse Kermis het 10 daagse evenement; Gin Fizz Outdoor! Je kan dagelijks al op tijd in de Oranjestraat terecht voor een ruime selectie Gin & Tonic en cocktails. Ook deze editie is weer helemaal gratis. Er zijn dagelijks lokale en nationale DJ’s die de beste boogie, disco, house en techno komen brengen! Voorkom teleurstelling en kom op tijd, tot nu toe heeft Gin Fizz Outdoor elk jaar al vroeg de steeg moeten afsluiten vanwege de drukte. Line-up: Anil Aras / Ringbaan / AJ Buitendijk b2b Lex Anders.

Schuren bij de buren
Tilly schud je Billie! Op vrijdag 27 juli gaan we tijdens de Tilburgse Kermis namelijk Schuren bij de Buren! Je vind ons in het PKHS. Sowieso de gezelligste tent van Tilburg. Verwacht de lekkerste Dancehall, Hiphop en een vleugje R&B. Maak je klaar voor een lekker avondje tot de grond gaan met oa Dj Abstract, HATO, Raywell en nog veeeel meer!

Kermis te Water
De Corona’s: Veruit de beste coverband van Nederland komt 4 dagen de Piushaven laten sprankelen. Een bruisend en humoristisch gezelschap wat alles speelt wat u vraagt. Ze dagen u uit op de beste popliedjes of nederhits aller tijden op te dissen. Vlonder Lange Pier 21.30 uur
William Smulders en Lieke Kreij: Gave muziek en gaaf om te zien. Dit duo maakt in het hele land furore. Spelen pop, rock & roll, ballads en wat u maar wilt. Vlonder Lange Pier 17.00 uur
Silent Disco: met lasershow als afsluiting van de avond. Lange Pier 23.00 uur

Stadshuisstraat
Niemand minder dan Rene Schuurmans is vanavond treedt vandaag op in de Stadshuisstraat. Bij zijn!

Boemel Biertuin
Tien dagen livemuziek, entertainment en heul veul speciaalbier in de binnentuin. Volkstheater De Boemel, de bleyemakerij in de Spoorzone 013 en Club Smederij maken maken er samen een heerlijk kermisfeest van in de Boemel Biertuin. De beste coverbands, de fijnste singer-songwriters, de leukste feestbands en de meest relaxte DJ’s zorgen voor een ontspannen sfeer in de fijnste binnentuin van Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.