TILBURGSE KERMIS – ZATERDAG 28 JULI

De op één na laatste dag van de kermis alweer. Nog even flink aan de suikerspinnen en bratwursten voordat ze verdwijnen. Natuurlijk zijn er ook weer een hoop leuke feestjes voor jullie! We hebben ze op een rijtje gezet.

Ontdekstation013
Het Ontdekstation013 heeft een speciaal kermisprogramma, de entree is gratis (voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Kermisbraderie
De Kermisbraderie is nieuw op de Tilburgse Kermis. Op de Burgemeester Broxlaan in de Spoorzone is tijdens de gehele kermis een braderie te vinden met tal van kraampjes om lekker bij te shoppen.

Amstel Bierhal: Tot in de kleine uurtjes
Ook al is het de op een na laatste dag van de Tilburgse Kermis wij blijven gewoon doorgaan met feesten en presenteren jullie Sander Kwarten, Etiënne, Jeroen van Zelst, DJ Coenio en als klap op de vuurpijl een spectaculair optreden van Django Wagner.

Desperados Roadshow Festival
Het festival wordt vandaag gehost door Sjannies Schuurtent. Line-up: Jan / Roveau / Johannes IV / Sienneaux / Sueside / Phenleau / Legy en le Cap / Bonxo / SJANNIES / Nixus & MC Jordan.

Gin Fizz Outdoor
Voor het vierde jaar op rij organiseert Gin Fizz tijdens de Tilburgse Kermis het 10 daagse evenement; Gin Fizz Outdoor! Je kan dagelijks al op tijd in de Oranjestraat terecht voor een ruime selectie Gin & Tonic en cocktails. Ook deze editie is weer helemaal gratis. Er zijn dagelijks lokale en nationale DJ’s die de beste boogie, disco, house en techno komen brengen! Voorkom teleurstelling en kom op tijd, tot nu toe heeft Gin Fizz Outdoor elk jaar al vroeg de steeg moeten afsluiten vanwege de drukte. Line-up: PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM / Planet Disco Soundsystem / Poko Poko / Bob Roche.

Kermis te Water
De Corona’s: Veruit de beste coverband van Nederland komt 4 dagen de Piushaven laten sprankelen. Een bruisend en humoristisch gezelschap wat alles speelt wat u vraagt. Ze dagen u uit op de beste popliedjes of nederhits aller tijden op te dissen. Vlonder Lange Pier 21.30 uur
Martin Stone in concert: The Voice of Brabant neemt u mee naar heerlijke popsongs. Soul, disco, R&B, country, hollandse glorie….alles komt voorbij. Vlonder Lange Pier 17.00 uur
Silent Disco met lasershow als afsluiting van de avond. Lange Pier 23.00 uur.

HENG
HENG is terug voor een nieuwe avond vol Hiphop, Disco & Future Beats. Wegens succes blijven ze lekker op de Paleisring hangen, in The Cat’s Back. Voor editie #5 gaat HENG eenmalig naar de vrijdag: 27 juli tijdens de Tilburgse Kermis. Het concept blijft onveranderd: next best DJ’s van eigen bodem, lekker viben op dansbare muziek en gratis entree. Voor deze editie heeft HENG 2 DJ’s van buiten Tilburg klaar staan: Don de Baron ken je als onderdeel van NoizBoiz en Noëall is drijvende kracht achter oa Jangala & Chocolade.

DJ Francois Birthday Bash 2018
Elk jaar weer feest bij PKHS! En het feestje op de laatste zaterdag van de Tilburgse Kermis. Francois zal hier zowat de hele avond draaien met Nowaxx en Genius & Guest.

Stadshuisstraat
Vandaag zingt John West jullie toe in de Stadhuisstraat.

Boemel Biertuin
Tien dagen livemuziek, entertainment en heul veul speciaalbier in de binnentuin. Volkstheater De Boemel, de bleyemakerij in de Spoorzone 013 en Club Smederij maken maken er samen een heerlijk kermisfeest van in de Boemel Biertuin. De beste coverbands, de fijnste singer-songwriters, de leukste feestbands en de meest relaxte DJ’s zorgen voor een ontspannen sfeer in de fijnste binnentuin van Tilburg.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.