TIM HOFMAN MET BOOS OP BEZOEK IN TILBURG


Het YouTube programma Boos met Tim Hofman stond afgelopen woensdag 25 oktober in het teken van ADHD en het medicijn daarvoor,  Strattera. Het camerateam stormde hiervoor het gebouw van Interpolis in Tilburg binnen mèt confetti en luide muziek.

Marjolein, de persoon wie geholpen gaat worden in de video, is namelijk boos. Marjolein heeft ADHD, maar de medicatie die hiervoor vergoed wordt (Ritalin), werkt niet bij haar. Zij gebruikt dus een ander medicijn, Strattera. Dit wordt alleen niet helemaal vergoed en kost haar ruim 1000 euro per jaar. Hierom gaan ze om te beginnen maar langs bij haar zorgverzekeraar, Interpolis, in Tilburg.

Interpolis pakt het sportief op en zet persvoorlichter Bas in. Ze openen een dossier over Strattera en namen hierover contact op met moederbedrijf Achmea. Deze gaven aan dat de Minister van Gezondheid inmiddels heeft bepaald dat per 1 januari 2019 de maximale eigen bijdrage is verlaagd naar 250 euro per jaar. Hier is Tim het nog niet helemaal mee eens en zal daarom in een vervolgaflevering verhaal gaan halen bij de minister.

Al met al een vrij vredig bezoek van de BOOS presentator, waar onze stad redelijk ongeschonden vanaf komt.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.