TOASTY BUSINESS KOMT MET PARACETAMOL BEZORGSERVICE

image0
Ook al is dit jaar Oud en Nieuw anders dan andere jaren, we mogen toch wel aannemen dat jullie alles uit de kast gaan halen om morgenvroeg toch met een enorme kater wakker te worden. Als je dan echt niet de kracht hebt om jezelf naar een mega essentiële winkel te verplaatsen om vervolgens daar een half uur in de rij voor de Kruidvat te gaan staan voor enkele pijnstillers is daar de ultieme kateroplossing van Toasty Business: Een tosti frikandel special, inclusief sapje én paracetamol bij iedere bestelling.

Aangezien de schappen paracetamol en ibuprofen met regelmaat leeg zijn in de supermarkt en drogist, schiet deze tostizaak je te hulp op Nieuwjaarsdag. Ze doen bij iedere bestelling een gratis “portie” paracetamol om de grootste schade in je bovenkamer alvast te temmen. De tosti’s zijn voorzien van een bovengemiddelde hoeveelheid aanbevolen dagelijkse vetten, welke je maag weer binnen een mum van tijd er bovenop helpen. Ze komen ze boel ook nog afdroppen bij je voordeur zodat jij je huispak kunt aanhouden.

Toasty Business is niet de enige horecazaak welke handig inspeelt op de jaarwisseling. Wie deze hele malaise al aan had zien komen heeft wellicht handig gebruik gemaakt van de eggs benedict (inclusief champi, beginnen waar je mee geëindigd bent!) bezorgservice van Gastrobar Rix. En voor wie toch écht even een luchtje wil scheppen is de Spoorpark kiosk open op 1 januari voor een tosti of verse cappucino. Kun je de drukte bij de supermarkt nog heel even skippen 😉

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.