DE TOPWEEK IS VAN START GEGAAN

De TOP week 2018 is van start gegaan! Tilburg wordt de komende week overspoeld door nieuwe studenten van hogescholen en universiteiten die in september beginnen aan een nieuwe studie in onze stad. Tijdens deze week leren de studenten Tilburg kennen en alles wat de stad te bieden heeft. Foto: TOP week

Download voordat je verder leest eerst de Wij Zijn Tilburg app (mocht je deze nog niet hebben). Er worden komende week namelijk heerlijke prijzen weggegeven via Tilburg Go! Dit is initiatief vanuit Wij Zijn Tilburg, Onze Zaak, Cheaque, Rabobank, Brandpunt/Bolle en Polly Maggoo. Gedurende de week zijn er prijzen op te halen door heel Tilburg. Wie de prijs als eerste komt ophalen moet een codewoord zeggen wat gegeven wordt d.m.v. een pushbericht in de app. Houd je telefoon dus goed in de gaten!

In deze week worden er dus verschillende activiteiten voor nieuwe studenten in Tilburg georganiseerd. Denk hierbij aan veel feestjes, sportactiviteiten en nog veel meer. Op maandag barst het feest los en registreren de studenten zich bij het Sportcentrum van Tilburg University. Daarna gaan de studenten richting het centrum en spelen het bordspel Experience Tilburg om zo de stad te leren kennen.

Dinsdag vindt de Decathlon Sports Day in het Leijpark plaats. In de avond is het tijd voor de kroegentocht oftewel de Pub Crawl. Op woensdag kunnen de studenten even bijkomen tijdens de Recharge Lunch met een hoop foodtrucks. Daarna is het tijd voor de grootste cantus van Nederland: de TOP cantus.

Op donderdag is er een festival voor studenten en in de avond is het even relaxen met een filmpje in de buitenlucht in het Koning Willem II Stadion. Vrijdag mogen de studenten kiezen: ze mogen zwemmen bij Recreatiebad Stappegoor of beachvolleyballen bij Avans. Het officiële volledige TOP week programma voor bachelor en pre-master studenten vind je hier. Het programma voor alle master en exchange studenten vind je hier.

De TOP week wordt georganiseerd door en voor studenten. Het motto van de organisatie is niet voor niets: keep up the good vibes. Loopt het feestgedruis jou toch de spuigaten uit? De organisatie is te bereiken via 013-4662849 of 06-42092170. Je kunt ook even binnenlopen bij Headquarters in de Koepelhal. Maar laten we de studenten deze komende dagen zich vooral focussen op onze mooie stad en alles wat er te beleven is!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.