Tourtje Tilburg

Onze stad is constant in ontwikkeling. Soms zo snel en groots 🚀 dat we nauwelijks stil kunnen staan bij de veranderingen. Daarom fietst één van onze stadsvloggers door de stad om jullie bij te praten over “blokkendozen” of “Spaanse dorpjes”.

We noemen het Tourtje Tilburg 🚲 met Tim! Waar vind jij dat onze Tim naartoe moet gaan? Laat het ons weten!

Dit programma inzetten voor uw business? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

Tourtje Tilburg kun je terugkijken op Youtube of op WZT TV.

WZT TV Gids

Je vindt onze Tim natuurlijk ook dagelijks terug op ons live kanaal.

Maandag 12:30 en 19:30
Dinsdag 12:30 en 19:30
Woensdag 12:30 en 19:30
Donderdag 12:30 en 19:30
Vrijdag 12:30 en 19:30
Zaterdag 12:30 en 16:00
Zondag 12:30 en 16:00

Tourtje Tilburg


[VIDEO] NOORDERSTREEK IS TILBURGS NIEUWSTE WIJK!

Langs het Wilhelminakanaal in Tilburg, op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde, ontstaat een bijzondere woonwijk; De Noorderstreek. Vrijstaande woningen, Twee-onder-één-kaps én de zogenaamde “Morgenwoningen”. De wijk is inmiddels zo goed als klaar, op het CPO project na. Tim ging in zijn Tourtje Tilburg langs de nieuwe wijk en sprak de aannemer.

BOUWEN IN TIJDEN VAN CORONA [VIDEO]

Bouwen in tijden van corona. Wat doet dit met je als architect of als aannemer? Hoe werkt je personeel en moeten plannen op de schop? Staan we met zijn allen stil of is er meer beweging nodig dan ooit? Tim zoekt het uit! Op gepaste afstand fietst hij langs meerdere bouwprojecten in onze stad om te checken hoe het nu gaat.

[VIDEO] DE DAG VAN DE ARCHITECTUUR – PALEIS RAADHUIS

CAST zette tijdens de Dag van de Architectuur in 2019 de Tilburgse architectuur in de schijnwerpers. Je kon deelnemen aan verschillende excursies, rondleidingen en activiteiten. Maar alles in 2020 is anders, zo ook deze dag. Daarom heeft CAST een online excursie voor je. In de aflevering neemt Tim je mee langs het Paleis Raadhuis.

[VIDEO] DE DAG VAN DE ARCHITECTUUR – THEATERS TILBURG

CAST zette tijdens de Dag van de Architectuur in 2019 de Tilburgse architectuur in de schijnwerpers. Je kon deelnemen aan verschillende excursies, rondleidingen en activiteiten. Maar alles in 2020 is anders, zo ook deze dag. Daarom heeft CAST een online excursie voor je. In de aflevering neemt Tim je mee langs Theaters Tilburg.

[VIDEO] BOUW EL FETH MOSKEE BIJNA KLAAR

De nieuwe moskee in de Tilburgse Stedekestraat wordt medio maart deels in gebruik genomen. Een slordige 17 jaar duurde het om dit gebouw gerealiseerd te krijgen.