Tubtoyou: hottub op wielen

Twee broers, Camiel en Joris, wat drankjes en een bierviltje. Dit waren de ingrediënten voor Tubtoyou. Het begon met een idee om een pool party te organiseren met wat familie en vrienden. “Als je een feest organiseert, dan doe je het goed of niet”, aldus Camiel en Joris. 

Een goed idee past op een bierviltje
Een hottub in je eigen achtertuin is natuurlijk geweldig, maar niet voor iedereen weggelegd. Hoe uniek zou het zijn als deze hottub naar je toe kan komen?! Stel je voor: de heerlijke weldaad van een stomende hottub tijdens een ijskoude winteravond, maar dan in de vertrouwde omgeving van je eigen achtertuin. Het idee voor een stijlvolle mobiele hottub was geboren en Camiel en Joris kozen het ruime sop!

Iedereen kent het gevoel, bij het organiseren van een feest heb je genoeg aan je hoofd en word je het liefst ontzorgd. Daarom houdt Tubtoyou het idee graag simpel.

Je haalt de hottub aanhanger op, het enige wat je nodig hebt is een autorijbewijs (B) en een extra kentekenplaat. Bij aankomst draai je de steunpoten uit en laat het bad vol lopen met water. Vervolgens maak je een vuurtje in de kachel en binnen twee uur voelt het welkom als een warm bad!

Geen haardhout? Geen nood, de ruimte onder de luxe loungebanken kan worden voorzien van voldoende haardhout voor een heel weekend. Schoonmaken? Dit klusje klaart Tubtoyou in een half uurtje en kun je aan hen overlaten. Tubtoyou kan de mobiele hottubs in heel Nederland bezorgen en ophalen, mocht je het transport zelf niet aandurven.

De mobiele hottubs zijn een unieke eyecatcher en Tubtoyou heeft uitgebreide ervaring met het verzorgen van deze attractie tijdens bedrijfs- of sportevenementen en festivals. Hierbij breiden ze hun dienstverlening uit en nemen ze alles uit handen, denk hierbij aan: transport, installatie, vullen, op temperatuur brengen en houden, begeleiden van de attractie om de (water)kwaliteit en veiligheid te waarborgen van gasten en uiteindelijk de afbouw en schoonmaak.

Kies het ruime sop!
Hoe werkt het? Ga naar https://www.tubtoyou.nl. Kies via de boekingskalender een datum, boek een bad, betaal met iDEAL. Bezorg- en ophaaltijdstip, keuze van transport, haardhout en schoonmaak zijn eenvoudig aan te geven tijdens het plaatsen van de boeking. Vanaf € 90,00 per doordeweekse dag (en nacht) en € 240,00 voor een geheel weekend!

U kunt hierbij een keuze maken uit twee verschillende type baden: Tubtoyou XL & Tubtoyou XXL. In de grootte van het bad van beide hottub aanhangwagens ontdek je geen verschil, echter de lounge banken hebben verschillende afmetingen.

OF doe mee aan onze winactie! Voor Bubbelbaddag verloten wij namelijk een Tubtoyou hottub voor een hele dag onder onze volgers! Wat moet je doen? Gewoon onze Wij Zijn Tilburg Facebook pagina liken en in onze Bubbelbaddag post de mensen taggen waarmee jij lekker wil chillen in een bubbel, bubbel, bubbelbad! 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.