TWEE DAGEN LANG FEEST IN ‘T LEIJPARK

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli is het feest in ’t Leijpark in Tilburg. Op zaterdag kun je namelijk losgaan op gouwe ouwe hitjes uit de jaren ’90 tijdens Back 2 the 90’s. Op zondag kun je vervolgens losgaan op de muziek van onder andere The Boy Next Door en La Fuente tijdens Park Beats! Foto: Park Beats.

Back 2 the 90’s
Op zaterdag 30 juni vindt de 6deeditie plaats van Back 2 the 90’s in ’t Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft voor het eerst Gigi D’Agostino weten te strikken. De Italiaanse dj scoorde diverse wereld hits waaronder L’Amour Toujoursen The Riddle.  “Het is al jaren een project van ons om Gigi naar Tilburg te halen, echter liet de agenda dit steeds niet toe. We verheugen ons op zijn 90’s set, die herkenbaar zal zijn aan Gigi’s befaamde draaistijl ‘Lento Violento’, aldus Daan van den Nouweland van de organisatie.”

Naast Gigi D’Agostino staan onder andere nog The Outhere Brothers, Re-Play, Quicksilver en Paul Elstak geprogrammeerd. Nieuw dit jaar is het tweede podium met knipoog naar de zero’s. Headliners op dit podium zijn K-Otic, Lasgo en Def Rhymz. Back 2 the 90’s is met meer dan 15.000 bezoekers het grootste outdoor 90’s festival van het Zuiden. Voor meer info kun je terecht op de website van Back 2 the 90’s.

Park Beats
Alweer de 6de editie van Park Beats. Na 5 uitverkochte edities wordt het ook dit jaar weer knallen. Dit jaar is er een extra urban&latin stage neergezet om het festival te vernieuwen en te verbreden. Uiteraard kun je lekkere dj’s verwachten en een gezellige omgeving.

Een heerlijk festival gevoel en dit jaar wordt dus de opzet iets groter en spelen ze meer in op beleving, dus dat belooft wat! Ze gaan ook een kermisattractie neerzetten om zo het festival gevoel te versterken. Het wordt erg lekker weer dus trek je beste festival outfit aan en op naar ’t Leijpark.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Park Beats.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.