TWEEDE KERSTDAG BIJ DE AABE FABRIEK

Over een paar dagen is het eindelijk zo ver. De sfeervolste en leukste familiedagen van het jaar: It’s Christmas time! En de AaBe Fabriek maakt deze dagen nog leuker. Kom gezellig langs, bij de AaBe Fabriek zijn ze er klaar voor!

De hele kerstperiode zorgen zij voor het ultieme kerstgevoel in de AaBe Fabriek. Natuurlijk heerlijk samen struinen naar aanbiedingen, of gewoon rustig de winkels afkuieren. Maar rijd op zaterdag 22 december niet te snel naar huis, want je kan bij de AaBe Fabriek met te gekke kerstprops op de foto! En op Tweede Kerstdag zijn we tussen 12.00 en 17.00 uur geopend.

Zo kan je met het hele gezin gezellig kerstshoppen! Ons programma zorgt voor een maand vol gezelligheid, verrassing en plezier! Kom dus gezellig langs en laat je inspireren. Alleen een witte kerst kunnen we niet beloven. 

Winkelcentrum met historie
De AaBe Fabriek mag zich met een historisch karakter en ruim 31.000 m2  aan vloeroppervlak dé blikvanger van de regio noemen. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Intertoys, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig en diverse horecagelegenheden, waaronder het onlangs geopende Ketelhuis.

Voor de bezoekers valt er op de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het gehele winkelcentrum is er gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats. De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend.

Voor de openingstijden en meer info kun je terecht op de website van De AaBe Fabriek

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.