UNIEK: FORTNITEN OP DE TILBURGSE KERMIS

Wie wordt de beste Forniter van Tilburg? De razend populaire game Fortnite doet zijn intrede op de Tilburgse kermis. De BusinessHub Besterd aan het Besterdplein 5 wordt in het eerste kermisweekeinde namelijk omgetoverd tot Game Hub waar iedereen kan komen fortniten en kans maakt op een mooie prijs.

GameHub met 8 PS4’s
In de  speciale gameruimte achter onze BusinessHub Besterd-winkel hebben we de beschikking over 8 playstations waar je op kunt spelen. Iedereen die fortnite wil spelen kan hier in ieder geval het eerste weekend van de kermis terecht. Voor 5 euro kun je 2 spellen spelen en maak je kans op een mooie prijs en word je opgenomen in onze kermisranking.

Uniek project
Nog niet eerder vertoont op de Tilburgse Kermis of welke andere kermis dan ook! De combinatie tussen de grootste game van dit moment, de grootste kermis van de Benelux, een concept dat ruimte biedt aan nieuwe business maakt dit initiatief tot een uniek project. De kinderen kunnen tijdens de kermis hier even gamen en de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s drinken lekker op koffie in het voorste deel van de Hub.

 

Reactie van een opa & oma uit de Besterd: “Als ik nu mijn kleinkinderen app dat ze kunnen fortniten op de kermis, dan reageren ze gelijk om te komen logeren en anders duurt dat een stuk langer 😉

Initiatiefnemers
Dit project is een Tilburgs initiatief van de BusinessHubBesterd (proeflokaal voor ondernemers op het Tilburgse Winkellint Besterd) en ProPlayers (organisatie van gaming community) zijn de initiatiefnemers van de pop-up Fortnite-hub.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.